Beşiktaş Kiralık Dükkan / Mağaza
(20 sonuç bulundu.)-
30.000 TLETİLER'DE CADDE ÜZERİNDE TABELA DEĞERİ YÜKSEK PRESTİJLİ DÜKKAN
Etiler, Beşiktaş
160 m² -
3.900 TLNİSBETİYE'NİN GÖZBEBEĞİ PEKER SOKAKTA CADDEYE PARALEL DÜKKAN
Nisbetiye, Beşiktaş
30 m² -
6.000 TLAbbasağa da Çok Merkezi Konumda Sıfır Kiralık Dubleks Mağaza
Abbasağa, Beşiktaş
3+1 100 m² -
15.000 TLBeşiktaş Barbaros'a Cephe Gıdaya Uygun Kiralık Dükkan-Mağaza
Dikilitaş, Beşiktaş
160 m² -
24.000 TLBEŞİKTAŞ MEYDANDA BARBAROS CADDESİ GİRİŞLİ 4 KATLI 160M2 MAĞAZA
Cihannüma, Beşiktaş
250 m² -
2.500 TLBEŞİKTAŞ MERKEZİ KONUMDA SİNANPAŞA PASAJINDA DÜKKAN
Sinanpaşa, Beşiktaş
25 m² -
16.000 TLBEBEK KİRALIK MAĞZA DÜKKAN
Bebek, Beşiktaş
60 m² -
32.000 TLBARBAROS BULVARI CEPHE, TABELA DEĞERİ YÜKSEK İSKANLI DÜKKAN
Gayrettepe, Beşiktaş
275 m² -
13.000 TLORTAKÖY'DE SAHİLE YAKIN, KÖŞE KONUMLU, 4 KATLI KİRALIK BİNA
Mecidiye, Beşiktaş
160 m² -
30.000 TLBEŞİKTAŞ BARBAROS BULVARI CAD.DE BODRUM+GİRİŞ+ÜST KAT DÜKKAN
Cihannüma, Beşiktaş
300 m² -
55.000 TLBEŞİKTAŞ BARBAROS BULVARI CAD.450M2.BODRUM,GİRİŞ.ÜST KAT DÜKKAN
Balmumcu, Beşiktaş
450 m² -
28.000 TLBEŞİKTAŞ BARBAROS BULVARINDA BODRUM+GİRİŞ+ÜST KATLI DÜKKAN
Cihannüma, Beşiktaş
300 m² -
17.500 TLBeşiktaş Dikilitaş'ta Kiralık Dükkan / Mağaza
Dikilitaş, Beşiktaş
350 m² -
9.000 TLHARİKA KONUM VE YÜKSEK TABELA DEĞERLİ İŞ YERİ
Nisbetiye, Beşiktaş
50 m² -
9.000 TLORTAKÖY DEREBOYU CADDESİ KİRALIK 110 M2 ASMA KATLI DÜKKAN
Ortaköy, Beşiktaş
115 m² -
40.000 TLYıldız Posta Caddesi'nde Kiralık Dükkan
Gayrettepe, Beşiktaş
220 m² -
75.000 TLEtiler Nisbetiye On da Kiralık 750m2+30m2 Depolu Mağaza
Nisbetiye, Beşiktaş
750 m² -
14.000 TLETİLER AKATLAR CADDESİNDE DÜZ GİRİŞ 700 M2 İKİ KATLI OFİS BÜRO
Akat, Beşiktaş
700 m² -
35.000 TLBeşiktaş 1.Levent'in En İşlek Sokağında Kiralık Dükkan-Mağaza
Nisbetiye, Beşiktaş
210 m² -
70.000 TLLEVENT OFIS PLAZA DA KİRALIK 359 m2 ŞIK OFİS DÜKKAN zorlu center
Levent, Beşiktaş
359 m²
Bankaların konut kredisi seçeneklerini karşılaştırın ve en uygun konut kredisini hemen bulun!
İstanbul / Beşiktaş Kiralık Emlak Endeksi
2003 - 2021 yılları arasında Beşiktaş kiralık daire fiyat artışı %478,64 olarak gerçekleşti.
Aynı dönemde il genelinde İstanbul kiralık fiyat artışı %533,93 oldu.
2020 yılında Beşiktaş ilçesinde kiralanan 100 metrekarelik bir dairenin ortalama kirası 3.469,00 TL iken, bu yıl için Beşiktaş kiralık ev ortalama fiyatı 3.517,00 TL oldu.
Beşiktaş ilçesi genelinde konut kira fiyatlarındaki artış oranının bir önceki yıla göre değişimi %1,38 artış gösterdi.
Beşiktaş kiralık mağaza arayışına destek olacak bilgiler
Beşiktaş kiralık mağaza ararken konumuna, getirisine, yapacağınız işe uygunluğuna dikkat etmelisiniz. Sizi avantajlı kılacak kiralık mağazayı bulmalısınız. Her açıdan doğru bir kiralık mağaza bulmak için de Zingat.com sitesinden destek alabilirsiniz. Beşiktaş kiralık mağaza ilanlarına ulaşarak arama sürecinizi hızlandırabilir ve en kısa sürede sonlandırabilirsiniz. Kiralık mağaza ilanlarında aranması gereken özellikler şunlardır;
- Kiralamaya karar vermek üzere olduğunuz kiralık mağaza kullanım amacınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Yapacağınız iş ile ilgili ruhsat alabilmeniz adına da bu önemli bir konudur. İş yerinizin işinizi yapabilmenize uygun olması gerekir. Bir market ile bir restoranın gerektirdiği mağaza özellikleri farklıdır. Bu yüzden kiralayacağınız yer, işinizin gereklerini karşılamalı.
- Beşiktaş kiralık mağaza ilanlarını araştırırken cephesi geniş olan yerleri tercih etmelisiniz. Cephe genişliği olan mağaza sahibine bedavaya reklam yapma fırsatı sunar. Ayrıca bir mağazanın kendini göstermesi, içindeki ürünler hakkında bilgi verebilmesi için bir vitrininin olması gerekir. Cephesi geniş olan kiralık mağazada geniş bir vitrine sahip olursunuz.
- Kiralayacağınız mağazanın büyüklüğüne karar verirken işinizin gereklerini göz önünde bulundurmalısınız. Bir kıyafet mağazası için ürünlerinizi sergileyeceğiniz alan ve personel odası yeterliyken bir restoran için ayrıca depo, kiler, mutfak olması gerekir. Bu yüzden seçeceğiniz kiralık mağazanın ihtiyaçlarınıza uygun büyüklükte olması gerekir.
- Beşiktaş kiralık mağaza konumunu doğru seçmelisiniz. Kiralık mağaza cadde üstünde olmalı. İnsanların rahat ulaşım sağlayabileceği ve herkesin görebileceği konumda olması iyi bir kazanç sağlamasına yardımcı olacaktır. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerden kiralık mağaza bulmanız daha avantajlı olacaktır.
- Kiralık mağaza seçimi sırasında, tutmak istediğiniz yerin geçmiş dönemlerden kalan ödenmemiş faturalarının olmamasına dikkat etmelisiniz. Aksi halde mağdur olabilir ve olumsuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.
- Kiralık mağaza için illaki düzenleme yaparak masraf yapacaksınız ama kiralayacağınız yerin can sıkıcı ve yüksek rakamlara ulaşacak bakım, onarım gibi tadilat masraflarının olmaması faydanıza olacaktır. Kiralayacağınız yerin bakımlı olmasına, tesisatlarının sağlam olmasına dikkat etmelisiniz.
- Kiralamak istediğiniz mağaza yeni ise deprem yönetmeliğine uygunluğunu, yıllanmış ise depreme dayanıklı olmasını araştırmalısınız. Can güvenliğinizi tahliye atacak yapılardan uzak durmalısınız.
- Beşiktaş kiralık mağazayı araştırırken aylık ödeyeceğiniz aidat giderleri gibi yan giderlerinin olup olmadığını araştırmalısınız. Bu miktarlar seçim kararlarınızı etkileyecek bir nitelik olarak karşınıza çıkacaktır. Ayrıca istenen kapora, depozito varsa miktarlarının bütçenizi zorlamayacak olmasına dikkat etmelisiniz.
- Araştırdığınız kiralık mağazayı bulduğunuzda mutlaka mağaza sahibi ile kira sözleşmesi yapmalısınız. Muhatap olduğunuz kişi ya da kişilerin gerçek mülk sahibi olduklarını da araştırmalısınız.
- Yapacağınız kira sözleşmesinin noter onaylı olması gerekir. Bu sözleşmeye kiralık mağaza için ödediğiniz kapora, güvence bedeli gibi giderler varsa mutlaka tutarları ile birlikte yazdırmalısınız. Ödediğiniz her kalemin kayır altında olması ileride oluşabilecek sorunlara karşı önlem olacaktır.
- İşinizi kuracağınız kiralık mağazanın yıllık kira artışını baştan konuşup net miktarlarla sözleşmeye yazdırmalısınız. Enflasyon oranında gibi yuvarlama rakamlar yerine net rakamlar daha çok fayda sağlayacaktır. Ayrıca artış oranını belirlemek, mülk sahibinin kazancınıza kıyasla bir arttırma yapmasına engel olacaktır.
- Kiralık mağaza bedelini öderken ödemelerinizi elden yapmamalısınız. Kira bedellerini yasanın da söylediği gibi bankalar aracılığıyla mülk sahibine takdim etmelisiniz. Böylece kirayı yatırdığınızı kanıtlayıcı olan dekonta da sahip olursunuz