1 ayda konutların yüzde 30’u satıldı!

Yazıyı paylaş:

Okkalar İnşaat’ın İstanbul Kartal ilçesinde hayata geçirdiği yeni projesi Arma Menta lansmanı Mart ayında gerçekleştirildi ve bir ay gibi kısa bir zamanda projenin yüzde 30’unun satışı tamamlandı. Arma Menta projesinde daire fiyatları 407 bin TL’den başlıyor.

Yatırımcının projeye gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirten Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, “İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Kartal’da yükselen projemiz Arma Menta’yı 240 ay vade ile satışa çıkardık. Projenin yüzde 30’u şimdiden satıldı. Yatırımcımıza gösterdiği ilgi için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

82 ile 136 metrekare aralığındaki 2+1 ve 3+1’lik 158 konut ve 9 ticari alandan oluşan proje, E5, TEM gibi ana yollara birkaç dakika yakınlıkta ve metroya da 900 metre mesafede yer alıyor.

 

Arma Menta, İstanbul’un hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal Soğanlık’ta yer alıyor. Proje, ormanlık alanı ve tertemiz havasının yanı sıra site alanı içinde oluşturulan botanik bahçede, oksijen terapisi ile günün yorgunluğunu atma imkânı da sağlıyor. Yüksek yaşam standartları gözetilerek inşa edilen Arma Menta’da; kış bahçesi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, servis bekleme alanı, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı da bulunuyor.

 


BENZER YAZILAR