20 Bin Liraya Prefabrik Ev Nasıl Alınır?

Yazıyı paylaş:

Türkiye’nin deprem kuşağında yer alması ve yaşanılan depremler prefabrik evlere ilginin artmasına neden oluyor. Depreme dayanıklı olmasının yanı sıra ekonomik olması nedeniyle de tercih edilen prefabrik evler, ev sahibi olmayı da sağlıyor. Çünkü her bütçeye ve herkese hitap eden prefabrik ev bulmak mümkün.
Peki 20 bin liraya prefabrik ev var mı, 20 bin liraya prefabrik ev nasıl alınır?
 

İşte bu soruların yanıtı: 
 
Prefabrik ev satan birçok firma bulunuyor. Ayrıca prefabrik ev modelleri; tek katlıdan çift katlıya, villa tarzından ahşaba kadar geniş bir yelpazeye sahip. Fiyatlar da firmadan firmaya farklılık gösteriyor. Prefabrik ev fiyatları metrekareye, malzeme kalitesine ve evin özelliklerine göre değişiyor.
 
20 bin liraya da prefabrik ev almak mümkün. Hatta bazı firmalar kampanya dönemlerinde 20 bin liradan daha ucuza prefabrik evler satıyor. Özellikle bu kampanya dönemlerini takip edip bu imkanlardan yararlanmak gerekiyor. Ancak prefabrik ev almadan önce iyi bir araştırma yapmak ve firmanın güvenilirliğini, sunduğu hizmetleri incelemek büyük önem taşıyor. Firmanın üretim tekniklerine ve kullandığı malzemelere dikkat etmek gerekiyor. Mümkünse de firmanın üretim tesislerine gidip evleri yakından incelenmek ve detaylı bilgi almak gerekiyor.

BENZER YAZILAR