Zingat.com’un yeni reklam filmi yayında!

Yazıyı paylaş:

“Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul ve bilgi pazarlama platformu Zingat.com’un yeni reklam filmi mayıs ayında yayına girdi. Satılık veya kiralık ev arayanlar için bu süreci zahmetsiz ve hızlı bir hale dönüştüren “Zingat Bana Ev Bul” hizmetini esprili bir dille aktaran reklam filminin ana mesajı ise; “Zingat aradığınız evi sizin yerinize arar, bulur, sizinle buluşturur.

 

Nasıl bir ev aradığınızı anlatın, Zingat bulsun, sizi arasın

 

Zingat.com’un yeni reklam filmi, “Nasıl bir ev aradığınızı anlatın. Zingat bulsun, sizi arasın.” sloganıyla televizyon kanallarında izleyiciyle buluştu. Reklam filminde, Zingat’ın Türkiye’de bir ilk olan ve ev alma alışkanlıklarını değiştiren yeni hizmeti “Zingat Bana Ev Bul” tanıtılıyor.

“Zingat Bana Ev Bul” hizmeti, hem ev arayanlar hem de gayrimenkul danışmanları için ev bulma sürecini daha hızlı ve zahmetsiz bir hale getiriyor. Zingat’ın reklam filminde de internet sitelerinde ev ararken binlerce seçenek arasında kaybolanlara sesleniliyor ve “Zingat Bana Ev Bul” diyenlerin yerine aradıkları evi hızlıca bulduğu anlatılıyor.

 

Zingat sizin yerinize evinizi arar, bulur, sizinle buluşturur

Filmde genç bir çifti laptop başında internet sitelerinde ev ararken görüyoruz. Bir sürü gereksiz seçeneği anlatmak için birbirinden farklı sesler çıkaran koro metaforu kullanılıyor. Zingat temsilcisi koroyu kendi şarkısıyla susturarak filme giriyor. “Zingat Bana Ev Bul” hizmetini arayan çift, bu esnada Zingat tarafından aranıyor ve kriterlerine uygun evi bulmanın sevincini yaşıyor. Beethoven’in ünlü eseri 5. Senfoni melodisinin de kullanıldığı reklam filminde, ev arama sürecine esprili bir yaklaşımla çare bulunuyor. Böylelikle “Zingat aradığınız evi sizin yerinize arar, bulur, sizinle buluşturur” mesajı veriliyor.

 

“Zingat Bana Ev Bul” diyenler için aranılan evi Zingat buluyor

Zingat Bana Ev Bul” hizmetinden yararlanmak isteyen satılık ve kiralık ev arayanların yapması gereken tek şey, bilgilerini Zingat.com adresindeki “Zingat Bana Ev Bul” bölümünde paylaşmak veya 0 850 255 10 10 numaralı telefonu  aramak. Ardından istedikleri evle ilgili tüm özelliklerini öğrenmek için Zingat.com uzmanları kendilerini aradıktan sonra Zingat’ın Türkiye’nin dört bir yanındaki seçkin emlak ofisleri ve birinci el proje geliştiricilerinden oluşan iş ortakları portföylerinde bu kriterlere uygun evleri buluyor.

Propaganda tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Arda Birkiye’nin yaptığı reklam filmi, 22 Mayıs 2019 tarihinden itibaren televizyon kanallarında yayınlanmaya başladı.

 

Reklam Kampanyası Künyesi

Reklamveren: Zingat.com

Reklamveren Marka Ekibi: Fırat Koç, Gözde Soylu Arslan

Reklam Ajansı: Propaganda

Medya Ajansı: TIME

Yaratıcı Grup: Tuba Ulu, Derya Oğuz, Rojda Çimen

Müşteri İlişkileri: Elçin Duraklar, Özge Arabacı

Ajans Prodüktörü: Nilay M. Ciğit

Yaratıcı Yönetmen: Mustafa Küçükkalıpçı, Pınar Kurt

Stratejik Planlama: Ceylan Eren

Projeye katkı sağlayanlar: Autonomy

Yönetmen: Arda Birkiye

Yapımcı: Burhan Şınlak

Dop: Tolga Kutlar

 

Reklam filmini seyretmek için tıklayın.

 


BENZER YAZILAR