6 şehirde uygun fiyatlı günlük kiralık villalar!

Yazıyı paylaş:

Ramazan Bayramı’nı yaza erken merhaba demek için kullanmak isteyenler planlarını çoktan yaptılar. Son dakika karar verenler için ise iki adımı hızla çözümlemek gerekiyor: Ulaşım ve kalacak mekân.

Zingat.com’da yayınlanan günlük kiralık konut ilanları arasında daireden rezidansa, müstakil evden yazlık evlere ve villa seçeneklerine kadar farklı alternatifler sunuluyor.

Sizde bayram haftasını büyükşehirden uzakta ve tatil tadında geçirmek istiyorsanız, Zingat.com günlük kiralık ev ilanlarına göz atmakta geç kalmayın.

Tercihinizi villadan yana kullanırsanız, günlük kiralık villa ilanları 6 şehirde karşımıza çıkıyor. Fiyatları ise günlük 250 TL’den başlıyor.

İşte bayram haftasını değerlendirmek için 6 şehirde günlük kiralık villa ilanları arasında öne çıkanlar…

1) Aydın / Kuşadası

Aydın’ın Kuşadası ilçesi ülkemizin popüler tatil yerlerinden biri olarak bu bayramda da yoğun ilgi göreceğe benziyor.


Kuşadası’nda günlük kiralık villa fiyatları 250 TL’den başlıyor. İşte Zingat.com’da yayınlanan Kuşadası günlük kiralık villa ilanlarından birine ait fotoğraflar…

İlan ile ilgili detaylar için tıklayın.

 

2) Muğla / Fethiye

Fethiye’de günlük kiralık villa fiyatları 279 TL’den başlıyor.

İlandaki günlük kiralık villa Fethiye’nin Ölüdeniz bölgesinde doğayla iç içe zaman geçirmek için güzel bir seçim olabilir.


İlan ile ilgili detaylar için tıklayın.

 

 

3) Tekirdağ / Şarköy

İstanbul’a yakın yerlerde bayram haftasını geçirmek isteyenler için Şarköy hem lokasyon olarak yakın hem de kısa süreli bir tatil için iyi bir seçim olabilir.

Zingat.com’da yayınlanan Şarköy’deki 5+1 lüks günlük kiralık villa ilginizi çekebilir. Deniz manzarasına da sahip bu villanın günlük fiyatı 250 TL.

İlan ile ilgili detaylar için tıklayın.

 

4) Antalya / Kaş

Antalya, Türkiye’de tatil denildiğinde ilk akla gelen şehirlerden biri. Kaş da Antalya’nın turistik ilçelerinin başında geliyor.

İlandaki villa Kaş’ın İslamlar Mahallesi’nde. Villa havuzu ve manzarasıyla büyülüyor. Günlük kiralık fiyatı ise 360 TL.

İlan ile ilgili detaylar için tıklayın.

 

 

5) Trabzon / Akçaabat

Karadeniz’in iklimi tam bana göre diyenler için Trabzon’da günlük kiralık villalar doğayla barışık günler geçirmek isteyenler için ideal.

İlandaki villanın günlük kiralama fiyatı 1.780 TL. 17 kişilik bir grubu rahatlıkla ağırlayabilecek kapasiteye sahip. 6 oda ve 2 salondan oluşuyor. Üstelik deniz manzaralı.

İlan ile ilgili detaylar için tıklayın.

 

6) İstanbul / Şile

Şile, İstanbul’un dinlenmek için zaman geçirilebilecek ilçelerinden biri.

İlandaki dubleks villanın günlük kiralama fiyatı 750 TL. Site içerisinde yer alıyor ve 8 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip.

İlan ile ilgili detaylar için tıklayın.

 


BENZER YAZILAR