Kartal-Tavşantepe metrosu konut projelerinin değerini artırdı!

Yazıyı paylaş:

KadıköyKartal metro hattının devamı niteliğinde olan 4 buçuk kilometrelik PendikTavşantepe (Kaynarca) metro hattının açılışı yapıldı. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzaması planlanan metro hattı, bu bölgelerdeki konut projelerinin de değerini arttırdı.

Kartal Sabiha Gökçen arası 17 dakika
Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak ve Kartal-Sabiha Gökçe Havaalanı arası mesafeyi 17 dakikaya düşürecek olan hattın Tavşantepe’ye kadar olan kısmının devreye girmesi, bölgede yer alan inşaat projelerine olan ilgiyi de artırdı.

Konut projelerini değeri arttı
Propa CEO’su Can Özçiçek, Kartal-Tavşantepe metro hattında yer alan Yakacık metro durağına 10 metre mesafede konumlanan Propa Vista projesinin de konumu itibariyle değerlendiğini belirtti. Kartal’da hayata geçirilen Propa Vista projesinin, E-5’e 90 metre uzunluğunda cephesiyle birlikte, tamamı güney cepheli ve Adalar manzaralı evlerden oluştuğunu belirten Can Özçiçek, “Propa Vista projesi, yalnızca ulaşım değil, konum avantajı, sosyal olanakları ve yaşam standartları ile Kartal bölgesinin parmakla gösterilen sayılı projeleri arasında yer alıyor” diye konuştu.

Kadıköy- Tavşantepe metro durakları

Kartal-Pendik-Tavşantepe metro hattıyla birlikte Kadıköy-Tavşantepe arasındaki istasyon sayısı 19 oldu. Kadıköy-Tavşantepe arasında yolculuk süresi ise 38,5 dakika oldu. 16 durak olan Kadıköy-Kartal arasındaki istasyona; Yakacık-A. Kahveci – Pendik – Tavşantepe (Kaynarca) durakları eklendi. Bu hattın Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzaması planlanıyor.


BENZER YAZILAR