Piyalepaşa İstanbul 2. Etap fiyat listesi!

Yazıyı paylaş:

İstanbul Beyoğlu ilçesinde 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul 2. Etap hedeflenen tarihten önce satışa sunuldu. İşte satışa sunulan Piyalepaşa İstanbul 2. Etap için özel düzenlenen kampanya ile ilgili tüm detaylar…

Piyalepaşa İstanbul 2. Etap kampanya detayları

• Piyalepaşa İstanbul 2. Etap toplam 205 daireden oluşuyor.

• Özellikle büyük ve geniş ailelere hitap eden bu yeni açılan bloklarda 3+1 ve 4+1 daireler çoğunlukta bulunuyor. Bunun yanı sıra projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler de satışta.

• Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma konsepti ile Beyoğlu’na yeniden hayat verecek ödüllü projenin yeni kampanyasında kişiye özel ödeme seçenekleri ve yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

• Projede emlak yatırımının, tamamlandığında yatırımcısına yüzde 100 prim sağlayacağı söyleniyor.

• Projede yaşamın 2018’de başlaması hedefleniyor.

• Piyalepaşa İstanbul 2. Etap için özel olarak hazırlanan kampanyadan yararlanarak ev sahibi olmak isteyenleri iki seçenek bekliyor:
o Yüzde 35 peşin, 60 ay 0 faiz
o Yüzde 35 peşin 120 ay 0.45 faiz

 

İstanbul’un konutta en hızlı kazandıran 7 ilçesi!

 

Piyalepaşa İstanbul 2. Etap fiyat listesi

Ödeme konusunda kişiye özel çok sayıda ayrıcalığın da sunulduğu projede konutların metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL’den, rezidansların ise 13 bin TL’den başlıyor.

Proje satışa çıktığı tarihten itibaren yüzde 35 kazanç sağladı.

 

Dünyanın en iyi örnek dairesi ayrıcalığı

Proje, geçtiğimiz yılsonunda düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün en iyilerinin yarıştığı International Property Awards’un yıldızı oldu. İki design group tarafından tasarlanan örnek daireler, önce Avrupa’nın sonra “Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülünü kazandı. Projenin satış ofisinde 1+1 ve 3+1 olmak üzere, projeye özel olarak dizayn edilen ödüllü örnek daireler, aynı zamanda www.piyalepasa.com.tr ve mobilden sanal olarak 360 derece gezilebiliyor.

 


BENZER YAZILAR