Acıbadem’in akıllı evleri satışa çıktı

Yazıyı paylaş:

Yörsan ile Türkiye ve 25 ülkede faaliyet gösteren Yör Group, Yöryapı şirketiyle geçtiğimiz günlerde Kadıköy Acıbadem’in akıllı ve lüks butik konut projesi Yör Palas’ı satışa çıkardı.

 

Yör Palas Acıbadem, Ekim ayında teslim

İstanbul Acıbadem’de yapımı süren akıllı konut projesi Yör Palas’taki daireleri Ekim ayında teslim edilmeye başlanacak.

Yör Palas Acıbadem’de 4+1 bahçe dubleks, 3+1 standart daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksin bulunurken, tanıtıma özel yüzde 10 indirim ve 24 ay vade farksız ödeme planı mevcut.

Projede akıllı klozetler, akıllı klimalar, akıllı jeneratör, akıllı kapılar ve akıllı ev sistemi yer alıyor. Evinizde olmadığınız zamanlarda cep telefonu yada akıllı cihazlarla evinizin ısısını ayarlayabiliyor, klimaları kontrol edebiliyor, ısı, duman ve su dedektörlerini açıp kapatabiliyor; bu sayede olası yangın yada su baskınının önüne geçmiş oluyorsunuz.

Proje, Avrasya Tüneli’ne 1 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 km, metro istasyonuna 2 dakika ve metrobüs durağına 15 dakika yakınlıkta.

 

Sırada Çengelköy ve Kağıthane’de 2 yeni proje var

Yör Palas Acıbadem’den sonra 2 yeni proje daha hayata geçmeye hazırlanıyor: Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane. Yör Group, Yör Palas Acıbadem’den sonra yapmayı planladığı Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Yörsan’ın süt ve süt ürünleri sektöründe Türkiye’nin ilk üç şirketi arasında yer aldığını belirten Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Yöryapı’nın ilk projelerinden Yör Palas’a gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, “Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak üzerimize düşen görevleri tam manasıyla yapmak için tüm enerjimizle çalışıyoruz. Yöryapı olarak bu yıl, yapacağımız yeni yatırımlara hız kesmeden devam etme kararı aldık. Ülkemize güvenimiz tam kim ne yaparsa yapsın Türkiye büyümeye ve yatırımların adresi olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

 


BENZER YAZILAR