Akros İstanbul’da 330 bin TL’ye daireler

Yazıyı paylaş:

İstanbul’da Beylikdüzü, Büyükçekmece-Esenyurt kavşağında yükselen ve Akproje-Ertok Yapı-Kaysel ortaklığıyla hayata geçirilen Akros İstanbul fiyat listesi açıklandı. 150 milyon liralık yatırım değerine sahip, biri 35 diğer ikisi 18 katlı 3 blok şeklinde yükselen Akros İstanbul, toplam 496 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Akros İstanbul fiyat listesi ile dairelerin satış fiyatı 330 bin TL’den, m2 birim fiyatları ise 3 bin 800 TL’den başlıyor. Konut teslimlerinin Aralık 2018’de gerçekleşeceği projede 60 ay 0, 120 ay 0,45 faizle ödeme kolaylığı sağlanıyor.

1+0’dan 5+1’e daireler

Akproje -Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat’dan oluşan konsorsiyum tarafından gerçekleştirilen Akros İstanbul, Beylikdüzü-Esenyurt ve Büyükçekmece’nin kesişme noktasında 125 metreyle bölgenin en yüksek binası olarak inşa ediliyor. Lüks bir yaşam projesi olarak düşünülen Akros İstanbul’da daire büyüklükleri, 79 m2 ila 312 m2 arasında değişiyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 5+1 ‘den oluşan daire seçenekleri modüler yapıya sahip olduğu için 3+1 ve 4+1 büyüklüğünde daireler elde etmek de mümkün. Bölgenin simgesi olmaya aday olan bu yapı, bölgenin en yüksek binası olma özelliğiyle, adres verirken de büyük kolaylık sağlayacak.

“Lüks konutta arz fazlası var”

Projenin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Akproje Yönetim Kurulu Başkanı Adem Soytekin, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunarak proje hakkında bilgi verdi. Soytekin “İnşaat sektörü, içinden geçtiğimiz bu dönemde ekonominin lokomotifi durumunda bulunuyor. Önümüzdeki yıllarda, özellikle kentsel dönüşümün daha da hızlanması ile bu durumun bir müddet daha devam edecektir. Başta İstanbul olmak üzere diğer büyük şehirlerde yeterince boş arsa olmaması, var olanların arsa maliyetlerinin fazla olması nedeni ile yeterince ucuz konut üretilemiyor. İstanbul özelinde sektöre baktığımızda ucuz konutta ciddi bir konut açığı varken, lüks konutlarda ise arz fazlası dikkat çekiyor. Bu durum lüks konut segmentin de kıyasıya bir rekabeti de yanında getiriyor. Bu rekabet ortamında, tüketicilerden gelen talep ve öncelikleri dikkate alan şirketlerin daha başarılı olacaklarını düşünüyoruz. Bu noktada bizler, bu talepleri ve öncelikleri iyi okumak adına bir yandan araştırma ve anketler yaptırırken diğer yandan da yapılan diğer araştırmaları inceliyoruz. ‘Akros İstanbul’ projemizi de bu araştırmalar sonucunda hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Akros İstanbul nerede?
Akros İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’ne, TEM Bağlantı Yolu’na, hastanelere, okullara, AVM’lere ve havaalanına olan yakınlığıyla son derece merkezi bir konuma sahip. Metrobüse komşu olan projemiz, planlanan metro durağına da birkaç adım mesafede. Bu avantajlı konumun, Akros İstanbul’a olan talebin en önemli nedenlerinden biri olacağını düşünüyoruz.”


BENZER YAZILAR