Alya Konutları Merkezefendi Projesi’nde ön satışlar başladı

Yazıyı paylaş:

Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Zeytinburnu’nun en değerli bölgesinde hayata geçirilen projemizde inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Boss4 İnşaat tarafından Zeytinburnu’nda hayata geçirilen Alya Konutları Merkezefendi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ön satışlar başladı. Boss4 İnşaat’tan yapılan açıklamaya göre, deprem güvenliğinin ön planda tutulduğu ve 467 konut ile 15 ticari ünitenin yer aldığı projede lansman hazırlıkları sürüyor.

Aile konseptiyle 9 blokta 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olmak üzere planlanan; yürüyüş alanları, oyun alanları ve sosyal tesislerin toplam alanının yüzde 30’unu oluşturduğu projede ön satışlar başladı. Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Zeytinburnu’nun en değerli bölgesinde hayata geçirilen projede inşaatın hızlı bir şekilde devam ettiğini bildirdi. Tüm projelerinde olduğu gibi burada da güvenli yaşama özel önem verdiklerini ve projenin deprem güvenli olarak inşa edildiğini kaydeden Akkuş, şu açıklamalarda bulundu:

“Proje temellerinin atılmasının üzerinden yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen inşaat güzel bir seviyeye geldi. Projemiz Zeytinburnu’nda önemli bir lokasyonda 252 bağımsız bölümün dönüştürüldüğü bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiyor. Bittiğinde toplam 9 blokta 467 konut ve 15 ticari birimden oluşacak projemizde diğerlerinde de olduğu gibi ‘önce insan, önce güvenlik” dedik.

“Deprem güvenli binaların önemini çok acı bir şekilde tekrar hatırladığımız bu dönemde binalarımıza güvenimizin tam olduğunun altını çizerim. Projelerimiz 2019 yılında yürürlüğe giren deprem yönetmeliğine göre projelendirilerek inşa ediliyor.” Akkuş, 2013’ten bu yana konut ürettiklerini ve konutların sağlamlığını üretimin her adımında belgelendirdiklerini vurguladı.

Sosyal alanları ve konumuyla öne çıkıyor

Açıklamada yer alan bilgilere göre, projede; kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness, basketbol ve futbol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, kafe alanları, 7 gün 24 saat güvenlik ve kapalı otopark da yer alıyor. Dairelerin yüzde 90’ının balkonlu olarak tasarlandığı projede peyzaj alanı ve yeşil ortak alanlar ön planda tutuldu. Blokların oval şekilde konumlanması ve orta alanın tamamen peyzaja bırakılması da önemli bir özellik olarak öne çıkıyor. Yürüyüş alanları, oyun alanları ve sosyal tesisler proje alanının yüzde 30’unu oluşturuyor.

Konumu ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çeken; e-5 karayoluna 3 kilometre, Cevizlibağ Metrobüs durağına 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray’a 3,1 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje, dört bir yanı özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile çevrili.

Boss4 İnşaat projeleri için tıklayın

 

Kaynak: AA


BENZER YAZILAR