Avangart İstanbul Seyrantepe’de yükseliyor!

Yazıyı paylaş:

Yaklaşık üzere 36.750 m² arsa alanı üzerine inşa edilen ve 207 bin m² inşaat alanı bulunan Avangart İstanbul “Şehrin içinde, klişelerin dışında” mottosuyla yola çıkıyor ve klişe söylemlerden uzak durarak daire sahiplerini mutlu etmeye odaklanıyor. Yürüyüş yolları, parklar, açık hava spor alanları, kapalı yüzme havuzu ve sauna, çocuklar için oyun alanları ve hayatın tadını çıkarmak için orman havası…

 

 

İstanbul’un merkezinde!

Tabii ki Avangart İstanbul’da keyif bu kadarla sınırlı değil… Gayrettepe, Maslak, Levent ve İstinye gibi İstanbul’un en merkezi lokasyonlarının yakınında yer alıyor. Evinden çıkmadan tüm ihtiyaçlarını karşılamak isteyen site sakinleri için de 18 dükkândan oluşan Avangart İstanbul çarşısı bulunuyor.

 

Her ihtiyaca uygun daire var

Tem Otoyolu üzerinde Seyrantepe’de 11 Blok 935 daire ve 18 ticari üniteden oluşan proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Türk Telekom Stadyumu’nun hemen yanında inşa ediliyor. Projedeki daireler 25 yılı aşkın deneyimiyle her mekâna özel stil geliştiren ünlü mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından tasarlanıyor. Avangart İstanbul’da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere her ihtiyaca cevap verebilecek büyüklük ve özellikte daire tipi bulunuyor. Daire fiyatları 504 bin liradan başlıyor ve kısa bir süre için lansmana özel 84 ay sıfır faiz kampanyası sunuluyor.

 


BENZER YAZILAR