Avrasya Tüneli 24 saat hizmete başlıyor

Yazıyı paylaş:

KazlıçeşmeGöztepe hattında İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarını deniz tabanından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli hizmet saatleri 31 Ocak’tan itibaren 24 saat oluyor.

 

Avrasya Tüneli hakkında mutlaka bilmeniz gereken 15 şey!

 

Avrasya Tüneli geçiş ücretleri

3 Ocak’tan bu yana tünelde otomobiller için 16,60 TL, minibüsler için 24,90 TL geçiş ücreti uygulaması söz konusu. Geçiş ücretleri 1 Şubat 2018’e kadar geçerli olacak.

 

Kıtadan kıtaya geçiş sadece 5 dakika

Avrasya Tüneli, İstanbullulara trafik, zaman ve çevre avantajını 24 saat boyunca vermeye başlıyor. Açılışı 20 Aralık 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen tünel, trafik sistemlerinin entegrasyonu çalışmaları nedeniyle 30 Ocak 2017 tarihine kadar 07.00-21.00 saatleri arasında kullanılabiliyordu.

 

Avrasya Tüneli hangi ilçelerde konut fiyatlarını artırdı?

 

Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. (ATAŞ) tarafından yapılan açıklamada, İstanbul’da araç trafiğinin yoğun olduğu Kumkapı ve Koşuyolu güzergâhında kıtalararası yolculuk süresinin 5 dakikaya indiği ve 31 Ocak 2017’de 07.00 itibariyle 24 saat hizmet verilmeye başlanacağı belirtildi.

ATAŞ açıklamasında ayrıca, trafik yoğunluğu fazla olan Anadolu Yakası’ndaki D100 Karayolu ve Avrupa Yakası’ndaki Kennedy Caddesi’ni bağlayan tünel sayesinde zaman kaybının azaldığına dikkat çekildi.

Bağlantı yollarının iyileştirilmesiyle akıcı hale getirilen güzergâh sayesinde tüneli kullananlar kıtalararası yolculuğu yaklaşık 5 dakikada tamamlıyor.

 

Avrasya Tüneli bu ilçelerde konut fiyatlarını uçurdu!

BENZER YAZILAR