Aydos Country fiyatlar 2017!

Yazıyı paylaş:

İstanbul Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden biri olan Sancaktepe’de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country’de yaşam başladı. Aydos Country, başta 3+1 ve 4+1 daireler olmak üzere hemen teslim sınırlı sayıdaki dairede sadece yüzde 5 peşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatını en özel ödeme seçenekleriyle sunuyor.

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın kıyısında konumlanan her biri geniş balkonlara sahip konutların yer aldığı Aydos Country’de 70 metrekareden 208 metrekareye farklı yaşam seçenekleri bulunuyor. En çok tercih edilen daire seçeneği geniş balkonlu orman ve peyzaj manzaralı 3+1’ler, yemyeşil bahçeleriyle 4+1’ler.

 

Aydos Country’de sağlıklı yaşam, keyif, konfor birarada
Aydos Country’nin içinde yüzme havuzu, fitness & wellness club, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası ve yürüyüş yolları sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştiriliyor. Ormana komşu Aydos Country’de çocuklarıyla birlikte temalı oyun alanlarının yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkında tatil tadında yaşayabilecekler. Aydos Ormanı’nda piknik yapıp, kanoyla gezerek ya da gölde balık tutarak doğal yaşamın kalbinde olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar.

 

Hemen teslim al, 1 yıl bedava otur
Aydos Country’de evlerini teslim alanlar, yalnızca yüzde 5 peşin ödeme yapıyor. 1 yıl ödeme yapmadan oturduktan sonra yüzde 25’ini ödüyor. Kalan tutarı ise vade farksız 50 ayda ödeyebiliyor. Aydos Country’nin uygun ödeme koşulları, ev sahibi olmak isteyen ailelerin ve yatırımcıların projeye olan ilgisini artırıyor.

 

Aydos Country fiyat listesi

 


BENZER YAZILAR