Bahçekent Emlak Konutları’nda 247 bin TL’ye son daireler!

Yazıyı paylaş:

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Bahçekent Emlak Konutları’nda satış yetkisi Turyap’a verilen 504 dairenin yüzde 75’inin satışı 2,5 ayda tamamlandı. Turyap imzasıyla İstanbul’un değerli bölgelerinden Bahçekent‘te tamamı bitmiş, oturuma hazır ve tapusu hemen teslim edilecek sınırlı sayıdaki konutların satışının Nisan ayında tamamlanması bekleniyor. Projede 2+1’den 4+1’e değişen daire alternatifleri 247 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ödemenin yüzde 25’i bir ay sonra, kalan ödeme de üç ay içinde nakit veya konut kredisi kullanarak ödenebiliyor.
Sınırlı sayıda daire Nisan ayında tamamlanacak
Turyap’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir; projenin yüzde 75’inin 2,5 ayda satıldığını, sınırlı sayıdaki dairelerin satışını Nisan ayında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Turyap Holding bünyesinde geliştirdikleri tele-satış bölümünde 7 gün, günde 200’e yakın gayrimenkul talebine yanıt verdiklerini belirten Özdemir; gelen talep yapısına yönelik bölge, konut tipi, bütçe ve satın alım amaçlarını değerlendirerek proje portföyleri ile eşleştirdiklerini ve satışa yön verdiklerini söyledi. Bölge temsilciliklerinin satış gücü ile Bahçekent projesinde konumlu tanıtım ve satış ofislerinin tecrübesini birleştirerek çok kısa süre içinde satış kapatabildiklerini belirtti. Proje içerisinde yer alan çok amaçlı spor tesisleri, botanik bahçeler, biyolojik gölet, çocuk oyun köyleri, piknik alanları gibi pek çok olanağı bir arada bulmak ise kaliteli yaşamın kapılarını açıyor.

 

Bahçekent Emlak Konutları nerede?
İstanbul Bahçeşehir’de bulunan Bahçekent Emlak Konutları; 3. Havalimanı, 3. Köprü güzergahında ve TEM, E-5 ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir lokasyonda konumlanıyor.


BENZER YAZILAR