Bodrum’da yazlık satın alabileceğiniz 7 popüler bölge!

Yazıyı paylaş:

Türkiye’de yazlık bölge denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri olan Bodrum’da emlak fiyatları da hızla artıyor. Bodrum satılık yazlık fiyatları, markalı projeler ve bölgenin popülerleşmesiyle birlikte hızlı bir tırmanışa geçti. Muğla Bodrum ilçesinde dairelerin son bir yıllık ortalama metrekare fiyatları 3.087 TL olurken, 100 metrekarelik bir dairenin ortalama fiyatı 308.717,00 TL oldu. Geçen yıl ile karşılaştırıldığında Bodrum emlak satış fiyatları bir önceki yıla göre %5,73 artış gösterdi.

 

Bodrum’un en popüler yazlık beldeleri
Her beldesinde ayrı bir doğa harikası taşıyan Bodrum’da satılık yazlık bulmak için en popüler beldeler; Yalıkavak, Türkbükü, Gümüşlük, Bitez, Turgutreis, Ortakent Yahşi ve Konacık… İşte Bodrum’un en popüler beldeleri ve satılık yazlık fiyatları…

 

Bodrum Yalikavak satılık yazlık - zingatblog
1. Yalıkavak
Son yıllarda Bodrum’da satılık yazlık fiyatlarının en fazla yükseldiği bölgelerden biri Yalıkavak oldu. Özellikle yabancı yatırımcıların buradaki faaliyetleri doğrultusunda emlak fiyatları da tırmanışa geçti. Muhteşem koyları, lüks otel ve kafeleri, yat limanları, eğlence mekânları, ve alışveriş caddeleriyle Yalıkavak diğer beldelerden bir adım öne çıkmış bulunuyor.

                                250 bin TL’ye Bodrum Yalıkavak satılık yazlıklar

 

2. Gümüşlük
Sakin yaşamıyla tatilcilerin uğrak yerlerinden biri olan Bodrum Gümüşlük; koyları, doğal güzelliği, arkeolojik kazılara ev sahipliği yapan tarihi eserleri ve Tavşan Adası ile ünlenmiş durumda. Bölge daha çok koy boyunca uzanan pansiyonlarıyla biliniyor.

                               220 bin TL’ye Bodrum Gümüşlük satılık yazlıklar

 

3. Bitez
Gümbet’in biraz ilerisindeki uzun bir kumsal olan Bodrum Bitez, temiz denizi ve plajıyla dikkat çekiyor. Özellikle çocuklu ailelerin daha çok ilgi gösterdiği beldede meyve ağaçları, restoranları, kafeleri ve sörf kurslarıyla biliniyor. Sörfçüler için de iyi bir bölge denilebilir.

                                 152 bin TL’ye Bodrum Bitez satılık yazlıklar

 

4. Turgutreis
Turgutreis Bodrum’da gün batımının en güzel izlendiği sahil kasabası olarak bilinir. Bodrum’un en kalabalık yerlerinden biri olan Turgutreis’te satılık yazlık ev fiyatları da ortalama fiyata göre yüksek.

                         255 bin TL’ye Bodrum Turgutreis satılık yazlıklar

 

Ünlüler hangi semtlerden ev alıyor?

 

Bodrum Turkbuku satılık yazlık - zingatblog
5. Türkbükü
Türkbükü, Yalıkavak’tan sonra Bodrum’da satılık yazlık ev arayışı için ikinci popüler belde diyebiliriz. Her yaş grubuna hitap edebilen imkanlarıyla Türkbükü’nde satılık yazlık ev fiyatları tırmanışa geçti.

                              315 bin TL’ye Bodrum Türkbükü satılık yazlıklar

 

6. Ortakent Yahşi
Ortakent Yahşi Bodrum’un Bitez’den sonraki en uzun koyuna sahip. Mavi bayraklı deniz ve plajıyla tatilcilerin de en çok tercih ettiği yerler arasında yer alıyor.

                                  350 bin TL’ye Bodrum Ortakent satılık yazlıklar

 

7. Konacık
Konacık; doğusunda Bodrum, güneyinde Bitez ve Gümbet, batısında Ortakent, kuzeyinde ise Göltürkbükü bulunan, denize kıyısı olmayan bir konumda bulunuyor. Deniz tatili yapmak isteyenler için çok ideal bir alan olmasa da Bodrum’a en yakın belde konumundadır. Bu bölgede merkezi konumu sebebiyle satılık yazlık fiyatlarının çok düşük olduğu söylenemez.

                                    180 bin TL’ye Bodrum Konacık satılık yazlıklar


BENZER YAZILAR