Zingat’tan 2020 mesajı: Yeni yılda da yine birlikte başaracağız

Yazıyı paylaş:

Değerli İş Ortağımız;

 

Size sıradan bir mutlu yıllar mesajı vermek istemiyoruz. Çünkü size bir çift sözümüz var:

“2019’da başardığımız hiçbir şey sizsiz olmazdı.'”

“2020’de de sizinle birlikte başaracağız.”

 

Sizin için sizin yanınızdayız

2016 yılında “Emlak. Bilgi. Güven.” diyerek, sizlere gerçek anlamda fayda sağlayan ve her zaman yanınızda olan bir iş ortağı olma sözüyle yola çıktık. Çok çalıştık, 2019 yılında da çabalarımız yerini bulmaya devam etti.

2019 bizim için inanılmaz bir yolculuktu. Yıl boyunca ekibimizde değişimler yaşandı, Zingat üye sayımız arttı, yeni ürün ve hizmetlerimizle konuşulduk, medyada pek çok haber ve makalenin kapsamına girdik. Teknolojiye yatırım yapmaya, TÜBİTAK onaylı projeler geliştirmeye ve yapay zekâyı gayrimenkul sektörü ile entegre etmeye devam ettik. Bu girişimlerimizde gücümüzü, Türkiye’nin emlak sektöründe Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı ilk yerinde Ar-Ge Merkezi sahibi oluşumuzdan alıyoruz.

 

Mesleki Yeterlilik Belgesi sürecinde Zingat üyesi gayrimenkul profesyonellerini destekledik

Ticaret Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olmanız için TOBB MEYBEM ile işbirliği yaptık. Kurduğumuz eğitim altyapısıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki siz değerli iş ortaklarımızın Mesleki Yeterlilik Belgesi için yapılan sınavlara hazırlanmasına destek verdik.

 

Zingat Bana Ev Bul ile ev arama alışkanlıklarını değiştirdik

Türkiye’de bir ilk olan ve ev alma alışkanlıklarını değiştiren hizmetimiz “Zingat Bana Ev Bul“, mayısta yayımlanan reklam filmiyle milyonlara ulaştı. Satılık veya kiralık ev arayanlar için bu süreci zahmetsiz ve hızlı bir hale dönüştüren “Zingat Bana Ev Bul” hizmeti sayesinde yaklaşık 20 bin üye gayrimenkul danışmanına 823 bin 763 kez doğrulanmış müşteri talebi yönlendirdik.

Başka bir ifadeyle 2019 yılında toplam 10 milyar TL’nin üzerinde bütçe hacmi olan yönlendirme gerçekleştirdik.

Yaptığımız doğrulanmış müşteri talebi yönlendirmeleri sayesinde Zingat üyesi gayrimenkul ofisleri binlerce satış ve kiralama gerçekleştirdi. Birer başarı hikâyesine dönüşen bu satış ve kiralamaların bir kısmını Zingat sosyal medya hesaplarından takipçilerimize duyurduk, paylaşımlarımız aynı hızla devam ediyor.

 

Yabancı yatırımcı ile iletişiminizi kolaylaştırdık

2019 yılında iman barışı kadar öne çıkan bir diğer gelişme yabancı yatırımcılara yapılan konut satışları sayıları oldu. Bu süreçte, yabancı müşterilerinizle iletişiminizi güçlendirmek için Zingat Sekreter Premium hizmetimiz ile İngilizce ve Arapça desteği verdik, destek vermeye devam ediyoruz.

 

Evden okula giden en kısa yolu bulduk

Okula yakın ev arayışında olan aileler ve öğrenciler için Zingat Okullar uygulamasını geliştirerek, yepyeni bir deneyim sunduk. Zingat Okullar sayfasında 70 bine yakın okul hakkında hızlıca bilgi sahibi olunabilirken, okul çevresindeki satılık ve kiralık emlak ilanlarına ulaşılıyor.

 

Mutlulukla, mutlu nice yıllara

Yepyeni gelişmelerle karşınızda olacağımız 2020’yi sabırsızlıkla bekledik. Dikkatimizi sizlerin daha fazla gayrimenkul almak/satmak/kiralamak isteyen müşterilere ulaşmanıza, yaşamınıza değer katacak yenilikler ve hizmetler geliştirme becerimize vereceğiz. Üniversiteler ve belediyeler ile işbirliklerimizin müjdesini paylaşacağız.

Daha da önemlisi, 2020’e sizlerle daha yakın temasta olacak, sizleri daha çok dinleyecek, daha sık bir araya geleceğiz.

Sizler ayda 7 milyon kişinin ziyaret ettiği Zingat ile yol arkadaşlığınızda umarız daha pek çok mutlu müşteriye sahip olacaksınız.

 

Zingat AİLESİ


BENZER YAZILAR