Burada ev alan Kanada vatandaşı oluyor!

Yazıyı paylaş:

“Kanada’da Türkler için yatırım yapma imkanı ve şartları çok uygun. Uzun vadeli mortgage olanakları, kira garantisi gibi avantajlarının yanı sıra orada yatırım yapmak Kanada da oturma ve vatandaşlık yolunu da açabilir. Kanada vatandaşlığı isteyenler burada daire alarak bir taşla iki kuş vurabilecek”

Bu sözler Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman’a ait. Ali Akman’ın bu sözleri söylemesinin nedeni ise, SAMM Developments’ın Toronto’da hayata geçirdiği The Kennedy Condominiums projesinin Türkiye satışlarının başlaması…

 

Ev alana oturma izni veren 12 ülke!

Ali Akman, “Kanada’da yabancılar konut bedelinin yüzde 65’ine kadar mortgage kredisi alabiliyor. Ödemenin yüzde 35’ini peşin yapıyorlar. Ayrıca kira garantisi de veriliyor. Aylık 1.400 dolar kira getirisi var.” diye konuştu.

 

Türklerin ev aldığı ilk 5 ülke

 

Daire fiyatları 250 bin Kanada dolarından başlıyor
The Kennedy Condominiums projesi ile Türkiye’de yaşayan müşteriler göçmenlik şartlarını yerine getirerek Kanada’da oturma hakkı kullanabiliyor.
Daire fiyatları 250 bin ile 400 bin Kanada doları arasında değişiyor. Satışı devam eden 330 dairelik ikinci etabının yüzde 65’i Kanada’da satıldı. Yeni etaptaki 100 daire ise Türk yatırımcılar için ayrıldı.
The Kennedy Condominiums, 4 blok, 1.320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor.


BENZER YAZILAR