Burcunuza göre nasıl bir evde yaşamalısınız?

Yazıyı paylaş:

Ev ararken ya da dekore ederken birçok kritere dikkat ediyorsunuz. Peki, burcunuzu da hesaba katıyor musunuz? Burcunuz ev seçimi ya da evinizin dekorasyonu için eğlenceli bir perspektif sunabilir. İşte burçlar için ev seçiminde ya da dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler…

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

Çok gizli bir yanı olmayan oğlak burçları, her zaman çok çalışkan ve ciddidir. Oğlak burçları nerede yaşarsa yaşasın her yerde rahat olmayı bilir. Bu sebeple bir stüdyo daireyi en kullanışlı hâle getirebilir ya da eski bir evin baştan yaratabilir.

 

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

Farklılığın ve özgünlüğün burcu olarak tanımlanan Kovalar, özgür ve idealist yanlarını yansıtan evlerden hoşlanır. Ev dekorasyonlarında entelektüel ihtiyaçlarını karşılayacak kitaplıklar öne çıkar. Özel bir çalışma alanı, çokyönlü bir çalışma masası, fonksiyonel eşyalar ve ferahlık hissi vereceği için beyaz ağırlıklı dekorasyonlar tam Kova burçlarına göredir.

 

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

Derin ve hassas bir burç olan balık için her zaman suya yakın olmak önemlidir. Bu sebeple deniz ya da nehir yanı evler balıklar için cezbedicidir. Özellikle deniz manzaralı evler balık burçlarının içindeki romantizmi ortaya çıkararak, huzurlu olmalarını sağlar.

Koç (21 Mart – 19 Nisan)

Bir koç olarak her zaman enerjiksiniz ve eğlenceye hazırsınız! Bu sebeple ev ararken eğlenceye yakın, sosyal alanlara merkezi bir lokasyon seçmeye dikkat edin. Ayrıca ideal evinizde karaoke, bir tırmanma duvarı ya da trambolin de mutlaka olmalı.

 

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

İstikrarlı bir yaşamınız var ama asla sıkıcı değil! Hayatınızda her zaman en güzel şeyleri seviyor ve onlara yöneliyorsunuz. Toprak grubundan olan bir burç olarak kararlı ve rahat olmayı seviyorsunuz, dışarı çıkmak için baskı hissetmiyorsunuz. Dolayısıyla evinizde lüks eşyalar ya da rahat koltuklar favoriniz.

 

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

Samimi, konuşkan ve biraz da dikkati dağılmış bir ikizler olarak en önemli özelliğiniz iletişim yeteneğinizdir. Siz tam bir iletişim uzmanısınız, bu sebeple evinizde her zaman Wi-Fi olmalı! Sosyal medyada sizden hiçbir şey kaçmaz, her an gündemi takiptesiniz. Bu sebeple rahat ve konforlu bir ev her zaman beklentilerinizi karşılayacaktır.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç burçları doğal bir aşçıdır. Kendileri ve arkadaşları için yemek yapmayı, sohbet etmeyi çok severler. Bir yemek için saatlerini harcayabilirler. Bu sebeple geniş ve ferah bir mutfak yengeç burçlarının tercihi olacaktır. Diğer yandan kendi alanını ve ailesini koruma konusunda hassas olan bu burçtaki kişilerin evinde alarm olması da onları güvende hissettirecektir.

 

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Arkadaş grubu içinde doğal bir lider olan aslan burçları için arkadaşlarını bir araya getiren büyük bir akşam yemeği partisi büyük bir mutluluktur. Bu sebeple bu burca sahip olanlar için geniş ve konforlu bir yemek odası ideal olacaktır.

 

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Detayları seven, vicdanlı ve sorumlu bir burç olarak evinizin her zaman düzenli ve temiz olması kimseyi şaşırtmayacaktır. Evinizde her şeyi yerine koyabileceğiniz ve iyi organize edilmiş dolaplar ya da kiler tam size göre! Başak burcu evlerinin bir başka özelliği de çok temiz olmasıdır. Başakların evinde çeşit çeşit temizlik malzemesi ve aparatı görmek de mümkün!

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Lüksü seven terazi burçları için rezidanslar ya da gökdelenler en iyi yaşama alanlarıdır. Ev dekorasyonunda yüksek zevklerine uygun tasarımlara yönelen bu burç insanları için sanatlarını icra edebilecekleri bir hobi odası da şarttır.

 

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Burçların en gizemlisi olarak bilinen Akreplerin eski ve tarihi evlere ilgisi vardır. Bu tür evlerdeki yaşanmışlıklar onları cezbeder ve çok sadık oldukları için bir ev seçtikten sonra oradan vazgeçmek istemezler. Akrep burçları trendleri takip etmek yerine kişiliklerini en iyi şekilde yansıtan, kendilerini rahat ve konforlu hissedebildikleri tasarımları tercih eder. Evlerinde derin anlamları olan, gizemli ve estetik aksesuarları kullanmayı severler. Üstelik tüm bu objeleri son durucu uyumlu ve ayrıntılı biçimde dekore etmekte başarılıdırlar.

 

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Gezgin ruhlarıyla bilinen yay burçları her yerde yaşayabilir. Onlar için çadırda ya da lüks bir rezidansta yaşamak farklı deneyimler sunar. Ruh halleri sürekli değişiklik gösterdiği için çölde ya da bir dağ evinde de mutlu olabilir. Ev dekorasyonunda en çok dikkat ettikleri şey ise hatırası olduğunu düşündüğü eşyalarını ya da fotoğraflarını sergileyebileceği temiz, beyaz duvarlardır.

 

 


BENZER YAZILAR