Bursa Yapı ve Gayrimenkul Fuarı başlıyor

Yazıyı paylaş:

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, 18 – 21 Nisan 2019 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak 4 ayrı salonda, toplam 20 Bin m2 alanda, 100’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile kapılarını açmaya hazırlanıyor.

 

Gayrimenkul yatırımcıların tercihi Bursa

Bu yıl dördüncü kez organize edilen Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Salon 3 ve 4’de, yurt içi ve yurt dışından gelecek önemli yatırımcılara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul’un alternatif metropol şehri olarak görülen ve hızla gelişen ve büyüyen Bursa’da düzenlenen Fuarın, Ortadoğu, Körfez ve Arap ülkeleri başta olmak üzere çeşitli coğrafyalardan gelecek yatırımcıların gözdesi olması hedefleniyor.

 

 

Fuarda 81 proje, 8735 konut, 510 ofis, 422 ticari alan yer alıyor

Kapsamında müteahhitlik firmaları ve gayrimenkul danışmanlık şirketlerini ağırlıklı bulunduran Bursa Gayrimenkul Fuarı, nihai tüketicilere hitap eden konut taleplerinin yanı sıra ev, ofis, arsa, dükkân gibi gayrimenkullere yatırım yapmak ve birikimlerini doğru değerlendirmek isteyen kişilere, aradıklarını kârlı ve her bütçeye hitap edecek fırsatlar sunuyor. Konforu şehir merkezinde arayan kitleye de şehir merkezinden uzakta doğal hayat içinde olmayı tercih eden kitleye de uygun projelerin de yer aldığı fuar süresince gerçekleşen bağlantılar ile konut satışlarına katkı sağlanıyor.

 

 

Bursa Yapı Fuarı 17. yılında

Son yıllarda inşaat sektöründe yapılan yatırımlar ile önem kazanan, sanayinin gelişmesiyle artan göçün konut ihtiyacını oluşturduğu endüstri şehri Bursa’da düzenlenen Bursa Yapı Fuarı, bölgenin güçlü buluşmasına bu yıl da öncülük ediyor. Gelişmiş kentlerde olduğu gibi Bursa ilinde de artan konut ihtiyacına paralel olarak yapılan konutlarda kullanılan inşaat malzemeleri son teknolojiler olarak yer almakta, böylece günümüz şartlarına uygun yapılar hayata geçmektedir. Kapıdan mutfağa, boyadan izolasyon malzemelerine kadar ürün skalasını içinde barındıran fuar Salon 1 ve 2’de hazırlanmaktadır.

 

 

 

Fuarlara yurt içinden de ilgi büyük

İnşaat ve gayrimenkul sektörlerinin ihtiyaçlarını konu alan ve sektörlerdeki tüm gelişmeleri ve yenilikleri birlikte sunan fuarlar, Bursa dışında Adapazarı, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kütahya, Yalova illeri başta olmak üzere her türlü üretimin olduğu sanayi şehirlerinden gelen sektör temsilcileri ile katılımcı firmaları buluşturuyor. Fuarda; “Emlak. Bilgi. Güven.” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com da yerini alacak.

 

 

Online davetiye fuar girişinde kolaylık sağlıyor

Eş zamanlı ziyaret edebileceğiniz fuarlar, 18 – 20 Nisan 2019 tarihlerinde 10.30 – 20.00, son gün olan 21 Nisan 2019 tarihinde ise 10.30 – 19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir. www.bursayapifuari.com sitesinden online davetiye alarak hem fuarı kolayca ziyaret edebilir hem de fuar girişinde sıra beklemeden içeri girebilirsiniz.

 

 


BENZER YAZILAR