Bütçe dostu 5 dekorasyon önerisi

Yazıyı paylaş:

Küçük bütçelerle evinizi yenilemek düşündüğünüzden daha kolay. İşte evinize yeni bir hava katacak 5 ekonomik dekorasyon tüyosu!.. 

 

Tarzına uygun projeyi seç!

 

Küçük bütçeler için dekorasyon fikirleri

Tarzınızı yansıtan duvarlar, içinizi ısıtacak aydınlatmalar, farklı yastık kılıfları… Zevkinize ve bütçenize göre ev modanızı oluşturacağınız 5 öneriye ne dersiniz?

 

1) İçinizi ısıtan aydınlatmalar

Klasik avizeler kullanmak yerine yılın trendlerinden modern lambaderleri tercih edebilirsiniz. Dekoratif ve hoş kokulu mumlar kullanmak da sıcak bir hava katacaktır.

 

2) Tarzınızı yansıtan duvar çıkartmaları

Evde yenilik için duvarlar unutulmamalı. Bu sadece duvarı farklı bir renge boyamak anlamına gelmiyor. Mesela iddialı renk ve desenlerde tercih edebileceğiniz duvar çıkartmalarıyla da keyifli bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

3) El yapımı kılıflar

Ev dekorasyonunda ekoseli ve geometrik desenli kırlentlerin ayrı bir yeri var. El becerilerinize güveniyorsanız kendi yastık kılıflarınızı tasarlayabilirsiniz. Koltuğunuzun üzerine atacağınız canlı renklerde bir örtü de evinizi başkalaştırır.

 

4) Anılarınızı yaşatın

Fotoğraflarınızı tablo halinde bastırarak anılarınızı duvarlarınızda yaşatabilirsiniz. Tablolarınızı zevkinize göre düzenleyerek evinizde size özel bir köşe oluşturabilirsiniz. Bu sizin özel tasarım alanınız; ilhama açık olun!

 

5) Parçalı ve dekoratif aynalar

Salonunuzu daha geniş göstermek için parçalı, modern aynalar tercih edebilirsiniz. Böylece eviniz daha ferah bir atmosfere kavuşacak.


BENZER YAZILAR