Cadde Alyans’ta 350 bin TL’ye daireler

Yazıyı paylaş:

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi planlı kentleşme, devlet destekli büyük projeler, sanayi ve hizmet sektörünün büyük markaları tarafından yapılan yatırımlar ile hızla gelişen bir bölge. Bu gelişimin ortaya çıkardığı konsept projelerden biri olan Cadde Alyans’ta daire satışları başladı. Konut projesinde yaşam Eylül 2019’da başlıyor.

Yüksek prim potansiyeli sunuyor

Alyans İnşaat tarafından Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesi; Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen “Altın Üçgen”in getirdiği değer ile her geçen gün daha yüksek bir prim potansiyeli sunuyor. Kuzey Ege ile Güney Marmara’yı birleştiren bu bereketli bölge, İstanbul’un geleceği için stratejik bir nokta olarak öne çıkıyor, şimdiden yatırım yapanlar daha çok kazanıyor. Alyans İnşaat nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde yer alarak Cadde Alyans Projesi ile yeni bir yatırım fırsatı oluşturuyor.

2+1’den 5+1’e farklı konsepte daireler


17 dönüm arazi üzerinde yer alan Cadde Alyans’ta az katlı 5 blokta toplam 366 daire bulunuyor. Cadde Alyans’ın 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi farklı konseptlerde daireler bulunuyor. 6 ve 7 şer katlı 5 blokta 2+1 tip daireden 5+1 tip dubleks konutların yer alacağı projede, 2+1’ler 100-156 m2, 3+1’ler 156-187 m2, 4+1 ve 5+1 dubleksler ise 223-304 m2 arasında değişiyor. Cadde Alyans’ta daireler 350 Bin TL ile 700 Bin TL arasında değişen fiyatlar ve özel ödeme planlarıyla satışa sunuluyor. Proje 2019 yılı Eylül ayında teslim edilecek.

Cadde Alyans yeni bir yaşam alanı sunuyor
Cadde Alyans’ta her türlü ihtiyacın giderilebileceği zenginlikte ve çeşitlilikte bir alışveriş caddesi bulunuyor. Cadde Alyans’ın alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekân olacak kafeterya ve lokantalarıyla bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projedeki içerisindeki göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katacak. Bunun yanı sıra Cadde Alyans’ta açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

 

 

 


BENZER YAZILAR