Çankaya’da 390 bin TL’ye daireler!

Yazıyı paylaş:

Sinpaş Yapı Ankara Çankaya’da hayata geçirilen Altıoran konut projesinde daire fiyatları 390 bin 150 TL ila 3 milyon 882 bin TL arasında değişiyor. Proje kapsamında 80 ay sıfır faiz fırsatı da sunuluyor.

Projede 2 bin 647 konut bulunuyor
Çankaya’da konumlanan konut projede büyüklükleri 81 ila 500 metrekare arasında değişen 2 bin 647 konut bulunuyor. Altınoran’ın merkezinden yer alan, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ve 2023 isimli Altın Kuleler, görkemli mimarisiyle Ankara’yı taçlandırıyor. Kulelerde yer alan, son dönemlerin trendi Home Office’ler de projeye büyük değer katarken kulelerin benzersiz sosyal donatıları yatırım yapmayı düşünenler için de farklı ve kazançlı bir alternatif oluşturuyor. Ankara’yı ilk kez Home Office konseptiyle tanıştıran Altın Kuleler, ev ve iş hayatını bir arada yaşama konforu sunuyor.

Şehir içinde kayak ayrıcalığı
Konut projesinde bulunan ve teleferikle inilen şehir içi kayak merkezi Snowland, evden alana teleferikle inme imkânı ve buz pateni yapma imkanı sunuyor. Ayrıca profesyonel atlama rampasının olduğu 30 bin metrekarelik pistte kayak, snowboard ve buz pateni eğitimi alınabiliyor. Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk ise 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor.


BENZER YAZILAR