Çarpışma dizisinin çekildiği ilçede ev fiyatları!

Yazıyı paylaş:

Yeni sezonda yayınlanan Çarpışma, en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Sürükleyici hikâyesi ve usta oyuncularıyla adından söz ettirirken, dizinin çekildiği semt de merak unsuru oldu. Çarpışma dizisinin çekimleri İstanbul’un Sarıyer ilçesinde gerçekleşiyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay, Pelin Diştaş’ın, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi güçlü isimler yer alıyor.

 

 

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi’nde görevli bir başkomiserdir. Aynı zamanda yaşadığı semte ve Sarıyerspor’a tutkuyla bağlıdır. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken, karısını ve kızını kaybettikten sonra derin bir acı duyar. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır…
Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz). Kadir’in, “Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi!” dediği bu kaza, onların hayatlarını da birbirlerine bağlar. Böylelikle dört karakterin heyecan dolu hikâyesi başlar.

 

 

Boğazın gözde ilçelerinden Sarıyer’de emlak piyasası

Beşiktaş, Eyüp ve Şişli’ye komşu olan Sarıyer’in, İstanbul Boğazı ve Karadeniz’e kıyısı bulunuyor. Doğal ve tarihsel değerler açısından zengin bir ilçe olan Sarıyer’de yerleşim sahil boyunca uzanır. Ünlü Aşiyan Mezarlığı bu ilçe sınırları içinde yer alıyor. Rumelihisarı’ndan başlayan sınır boyunca dizilen Emirgan, İstinye, Yeniköy, Tarabya, Büyükdere önemli Sarıyer semtleridir.

 

 

Zingat Bölge Raporu verilerine göre; Sarıyer’de ortalama konut metrekare fiyatları 8 bin 681 TL olurken, geri dönüş süresi 23 yıl olarak hesaplanıyor. Sarıyer ilçesinde satın alınan ortalama 100 metrekarelik bir konutun fiyatı 651 bin 107 TL ile 1 milyon 85 bin 200 TL arasında değişiyor. Sarıyer’de yine ortalama 100 metrekare için kira fiyatı 3 bin 207 TL.

 

Muhafız dizisinin çekildiği İstanbul ilçelerinde emlak piyasası

 


BENZER YAZILAR