Coldwell Banker ile kendi ofisini kur!

Yazıyı paylaş:

Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker, 1906 yılından günümüze sektöre birçok yenilik katarken, güvenilirlik standartlarını belirleyen kurumlardan biri olmayı başardı.

300x250

 

Rakamlarla Coldwell Banker
• Yüz yılı aşkın tarihinde aracılık hizmetlerinde yıllık 250 milyar dolar tutarında gayrimenkul satışı miktarına, hizmet bedelindeyse yıllık 6 milyar dolarlık gelir düzeyine ulaştı.
• Coldwell Banker, bugün 6 kıtada ve 52 ülkede gayrimenkul danışmanlık hizmetleri vermeye devam ediyor.
• 3 bin ofiste, 100 bini aşkın gayrimenkul danışmanı ile büyük Coldwell Banker ailesi Türkiye’de de faaliyetlerini etkin olarak sürdürüyor.

 

Coldwell Banker Türkiye
Coldwell Banker Türkiye, ofislerinin başarısı için gerekebilecek danışmanlık ve destek hizmetlerini geniş bir yelpazede sunuyor. Bu doğrultuda her gayrimenkul ofis veya danışmanı ihtiyaç halinde Coldwell Banker Türkiye’nin uzmanlığını yanında hissediyor.
Coldwell Banker’da yeni ofisler sisteme katıldıkları andan itibaren; teknoloji, ofislerin kurulması, ekiplerin oluşturulması, oryantasyonları, eğitimleri, bütçe yönetimi, bölge geliştirme çalışmaları gibi alanlarda konusunda uzman Franchise Geliştirme ve Franchise Saha ekipleriyle birlikte çalışma imkânı buluyor.
Coldwell Banker, ofislerin ve danışmanların tüm basılı malzeme ihtiyaçlarının yanı sıra dijital pazarlama sistemleri de sunuyor. Ayrıca Coldwell Banker Türkiye ofislerinin mutlak başarısını sağlayabilmek için farklı uzmanların desteğinde birçok danışmanlık hizmeti için aracılık ediliyor.

Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’a katılmak isteyenler için iletişim bilgileri:

  • 0 212 488 00 00
  • www.coldwellbanker.com.tr/franchise

BENZER YAZILAR