Çorlu emlak piyasası

Yazıyı paylaş:

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi, gayrimenkul sektöründe adından söz ettiriyor. Son yıllarda gayrimenkul piyasasında dikkatleri üzerine çeken Çorlu, emlak yatırımı yapmak isteyenlere pek çok fırsat sunuyor. Tekirdağ’ın sanayi açısından en önemli ilçelerinden Çorlu, gayrimenkul yatırımcılarının yakından takip ettiği ilçelerden. Peki, Çorlu satılık daire fiyatları ne kadar? Çorlu’da son bir yılda satılık daire fiyatları ne kadar arttı? Çorlu’nun konutta kazandıran mahallesi hangisi? İşte Tekirdağ’ın konutta kazandıran ilçesi Çorlu’da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için önemli bilgiler…

 

Çorlu’da satılık daire almadan öne dikkat edilmesi gerekenler:

  • Bütçenizi belirleyin
  • Satılık daire fiyatıyla ve piyasa değerini kıyaslayın
  • Satın almak istediğiniz evde aracı olup, olmadığını araştırın
  • Konutun krediye uygunluk koşullarını araştırın
  • Dairenin üzerinde ipotek ya da haciz kaydı olup, olmadığını sorun
  • Evde kiracı varsa kira sözleşmesi şartlarını değerlendirin

 

Çorlu satılık daire fiyatları 134 bin 438 TL’den başlıyor!

Konut pazarında öne çıkan ilçelerden Çorlu’da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler Çorlu satılık ev fiyatlarını yakından takip ediyor. Zingat.com Bölge Raporu 2018 Ağustos verilerine göre, Çorlu satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları yüzde 0.98 artış gösterdi. Çorlu ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 1.793 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 19 yıl olarak hesaplanıyor.  2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Çorlu satılık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için, minimum 134 bin 438 TL ile 224 bin 100 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 179 bin 251 TL olarak belirtiliyor.

 

Çorlu kiralık daire fiyatları ne kadar?

Zingat.com Bölge Raporu 2018 Ağustos verilerine göre, Çorlu kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için; 581 TL ile 969 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı 775 TL olarak ölçümleniyor.

 

Çorlu konut projeleri dikkat çekiyor!

Çorlu ilçesinde son yıllarda artış gösteren markalı konut projelerinde bahçe, sauna, yürüyüş parkurları, tenis kortu, voleybol-basketbol sahası, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılara yer verilmesi bölgeye olan ilgiyi taze tutuyor. Siz de Çorlu’da konut sahibi olmak istiyorsanız, tüm Çorlu satılık daireler için tıklayın!


BENZER YAZILAR