Duvar dekorasyon fikirleri

Yazıyı paylaş:

Duvarınızı son trendlere uygun bir şekilde dekore edebilmek için aşağıdaki fikirleri değerlendirebilirsiniz. Duvar dekorasyon fikirleri ile evinizi yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Peki, bu nasıl yapacağınızı biliyor musunuz?  İşte duvarınızı dekore etmenin yolları…

 

Canlandırın  

Mavi rengin dinlendirici etkisini oturma odanızda hissetmek istiyorsanız, duvarlarınızı bu renge boyayabilirsiniz. Böylelikle huzur ve dinginlik veren mavi renk evinizde kendinizi dinç hissetmenizi sağlar.

 

 

Hareketlendirin

Duvarınızın bir kısmını renklendirerek yaşam alanınızı farklılaştırabilirsiniz. Örneğin; griyle boyanmış duvarın bir kısmını kırmızı renk ile boyayarak hareketlendirebilirsiniz.

 

 

Renklendirin

Renkli figürler hoşunuza gidiyorsa duvarınızın boyuna göre belirlediğiniz duvar kağıtları veya farklı boyuttaki raflar ile odanızı renklendirebilirsiniz. Ayrıca renkli bir ortamda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

 

Tablolardan yararlanın

Oturma odanızın duvarını boş bırakmak yerine tarzınıza uygun tablolar seçerek evinizi dizayn edebilirsiniz. Böylece kendi seçiminizden oluşan tablolarla stilinizi yaratabilirsiniz.

 

 

Farklı olun

Çiziminiz iyiyse duvarınızın bir bölümüne çeşitli desenler çizerebilirsiniz. Örneğin; duvarın üzerine çiçek desenleri çizerek, evinizi hareketlendirebilirsiniz.

 

 

Duvar kâğıdı kullanın

Yatak odanızla uyumlu bir duvar kâğıdı tercih edebilirsiniz. Örneğin; beyaz bir yatak odası takımında duvar kâğıdı seçiminiz siyah ve beyazdan yana olabilir.


BENZER YAZILAR