Edonia Garden’da ön talep dönemi başladı!

Yazıyı paylaş:

Kar Yapı’nın ilk konut projesi olan ve İstanbul Pendik‘te hayata geçirilen ‘Edonia Garden’ konut projesinde ön talep dönemi başladı. 2019 Aralık’ta teslim edilmesi beklenen konut projesinde özel fiyat avantajları da sunuluyor.

Özel fiyat avantajı

Oturuma ve yatırıma uygun olarak planlanan Edonia Garden projesi; satışa çıktığı anda sağlayacağı özel fiyat avantajının yanı sıra gelecekteki prim potansiyeliyle de dikkat çekiyor. 9’ar katlı 4 blok şeklinde inşa edilen projede tüm blokların aynı anda yükselmesi planlanıyor.Konut projesi 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Edonia Garden’da metrekare büyüklükleri brüt 64 metrekare ile 147 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

 

2019 Aralık’ta teslim

Edonia Garden’ın 2019 Aralık ayında teslim edilmesinin planlandığını söyleyen Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, projenin14 bin 180 metrekare arsa alanına sahip olduğunu belirtti. Projenin 85 milyon TL yatırım değerine sahip olduğunu ifade eden Üçüncü, bundan sonra başka projeleri de olacağının altını çizdi.

 

PENDİK EMLAK FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN!

 

Edonia Garden sakinlerine neler sunuyor?

  • Edonia Garden içerisinde; açık havuz, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı-açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları, su alanları, 2 katlı otopark ve her daireye özel 1 araçlık alan olacak.
  • Edonia Garden’ yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.
  • Edonia Garden, Sabiha Gökçen-Pendik metrosunun 2018’de, Pendik Kaynarca-Tuzla metrosunun ise 2020’de tamamlanmasıyla çok daha değerli bir yatırım haline gelmiş olacak.

BENZER YAZILAR