Emlak danışmanlarının hayatını kolaylaştıracak 3 çözüm!

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkulde bilgi ve verinin değerini öne çıkaran çalışmaları ve projeleriyle dikkat çeken Zingat.com, hem alıcı hem satıcıya özel yenilikçi çözümleriyle öne çıkıyor.

Zingat.com Satış Ekibi’nin geliştirdiği projelerle; ev arayanlar ve evini satmak veya kiralamak isteyenlerin hayatı kolaylaşırken, gayrimenkul danışmanları da sürekli devam eden eğitimlerle sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyor.

Zingat.com Satış Ekibi, Türkiye’nin 63 ilinde aktif olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin 63 ilinde aktif olarak faaliyet gösteren Zingat.com Satış Ekibi, hem ev arayanlara hem de evini satmak veya kiralamak isteyenlere yönelik yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor.

Satış ekibinin sunduğu çözümlerden öne çıkanlar ise şöyle:

• Arama Asistanım

• Emlak Değer Analizi 

• Zingat Akademi 

 

Arama Asistanım: Artık doğru evi bulmak daha kolay

• Arama Asistanım çözümü ile ev arayanlar, belirledikleri tüm kriterleri Zingat.com’a girerek belirliyor. Ardından Zingat.com Müşteri Merkezi, alıcının aradığı tüm özellikleri, evi aradığı bölgedeki gayrimenkul ofislerine bildiriyor.

• Böylece o ofislerdeki gayrimenkul danışmanları, alıcının ihtiyacına uygun evleri ön plana çıkararak zaman kaybını önlüyor ve alıcının içine sinen evi bulmasına yardımcı oluyor.

• Ayrıca mülkünü satmak ya da kiralamak isteyenler de Zingat.com tarafından yönlendirilen gayrimenkul danışmanlarıyla platformda yerlerini alıyor.

 

Emlak Değer Analizi: Gayrimenkul yatırımında güvenilir rehber

• Emlak Değer Analizi, hem alıcı hem satıcı hem de gayrimenkul danışmanı için rehber niteliği taşıyor. Emlak Değer Analizi; bir bölgede yatırım yapmak, gayrimenkul satın almak, satmak ya da kiralamak isteyenleri, merak ettikleri tüm özelliklere dair bilgilerle buluşturuyor.

• Bu analizle kullanıcılar il, ilçe ve mahalle kıstaslarına göre yıl yıl konut satış ve kira fiyat trendleri, ortalama 100 metrekarelik bir konut için satış fiyatı ve kira değeri bilgileri, geri dönüş süresi (amortisman süresi) ve sosyo-ekonomik özellikler ile ilgili bilgilere ulaşıyor.

• Böylece yatırım yapmak isteyenler ihtiyaçlarına uygun konutu kolayca seçiyor, mülkünü satmak isteyenler değer hesaplamasını yapabiliyor ve gayrimenkul danışmanları da müşterilere nitelikli veriler sunabiliyor.

 

Zingat Akademi: Profesyonel gayrimenkul danışmanları

• Zingat Akademi, Zingat.com’un gayrimenkul danışmanlarına özel sunduğu eğitim programlarından oluşuyor.

• Zingat.com Satış Ekibi, alanında uzman eğitimcilerle birlikte Türkiye’nin pek çok ilinde düzenli aralıklarla kentsel dönüşüm, mutlu müşteri yaratma ve satışta ikna teknikleri gibi gayrimenkul sektörüne yönelik kapsamlı eğitimler düzenliyor.

• Eğitimlerin içeriği her bölgeye ve her bölgenin dinamiğine göre değişiyor. Bu sayede Zingat.com’un gayrimenkul danışmanları, sektördeki tüm yeni gelişmeleri izleyerek danışanlarına en yetkin hizmeti verebiliyor.

 

 


BENZER YAZILAR