Emlak Konut İzmir projeleri

Yazıyı paylaş:

Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden biri olan İzmir’deki Emlak Konut projeleri hız kesmeden devam ediyor. Emlak Konut İzmir projeleri, İzmir’in eşsiz doğal dokusunu yüksek yaşam standartları ile birleştirerek ev sahiplerine konforlu birer yaşam alanı sunuyor. İşte inşaatı tamamlanan Emlak Konut İzmir projeleri…

Emlak Konut Mavişehir Evleri

Emlak Konut Mavişehir Evleri
Emlak Konut Mavişehir Evleri, İzmir‘in Karşıyaka ilçesinde hayat buluyor. Proje 9,10, ve 16 katlı toplam 11 bloktan oluşuyor. Daire seçenekleri arasında 1+1’den 4+1’e kadar geniş seçenekler yer alıyor. Daireler 64 – 268 metrekare arası ölçülere sahip. Toplamda 696 tane konut satışa sunulmuş durumda. Projenin özellikleri arasında açık otopark, çocuk parkları, yüzme havuzları, 24 saat güvenlik, spor alanları ve peyzaj düzenlemeleri yer alıyor. Ayrıca büyük bir yeşil alana sahip olan Emlak Konut Mavişehir Evleri, doğa severler için büyük bir avantaj sunuyor.

 

Mavişehir Evleri satılık daireler! 

 

Pelikan Evleri
Pelikan Evleri; deprem yönetmeliğine uygun şekilde tasarlanan, beş ve altı katlı 12 blok ve 536 daireden oluşuyor. Pelikan Sitesinde, 1+1 stüdyo tipi konutlardan 2+1 teraslı konutlara , 3+1 aile tipi konutlardan 4+1 galerili dubleks konut tiplerine kadar geniş seçenekler yer alıyor.

 

Mavisehir Modern

Mavişehir Modern
Emlak Konut GYO ve Gergül İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen proje İzmir Mavişehir’de yer alıyor. Proje, İzmir çevreyolu ve metro istasyonuna yakın konumda, aktivite ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 10 blok toplam 316 daireden oluşan Mavişehir Modern’de 75 – 234 metrekare aralığındaki 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Mavişehir Modern satılık daireler!

 
Park Yaşam Mavişehir
Konforlu bir site yaşamı sunan Parkyaşam Mavişehir projesinde, 1+1’den 5+1’e kadar seçeneklerin yer aldığı 521 daire bulunuyor. Projenin özellikleri arasında açık yüzme havuzu, gölet, açık otopark, oyun parkı, koşu/bisiklet yolu, tenis ve basketbol sahaları, kapalı yüzme havuzu yer alıyor.

Park Yaşam Mavişehir satılık daireler!
Soyak Mavişehir

Soyak Mavişehir

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde hayat bulan Soyak Mavişehir, modern mimarisi ile dikkat çekiyor. 1.568 daireden oluşan Soyak Mavişehir’de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 64 -200 metrekare arasında farklı daireler yer alıyor. Dev palmiyeler ve özenle yapılmış peyzajı ile Soyak Mavişehir ev sahiplerine adeta bir cennet vaad ediyor.

 

Soyak Mavişehir satılık daireler!


BENZER YAZILAR