Emlak Konut kampanyası için son 5 gün!

Yazıyı paylaş:

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan ve konut satın almayı teşvik eden “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyası 31 Mart’ta sona eriyor. Kampanya; 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı, 10 yılda yüzde 0,45 vade farkı, 5 yıla “0” vade farkı ve sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor. Konut ve bankacılık sektörünün el ele vererek vatandaşın uygun koşullarda ev sahibi olmasını amaçlayan kampanya 31 Mart’ta sona eriyor.

 

Emlak Konut kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı!

 

Kampanyaya yoğun ilgi gösterildi
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bankacılık sektörü ile el ele vererek 1 Şubat 2017’de hayata geçirdikleri ikinci kampanya olan “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” ile temmuz ayındaki kampanyalarını bir adım daha öteye taşıdıklarını belirterek, “31 Mart’ta sona erecek kampanyamız yoğun ilgi görüyor bu doğrultuda kampanya tamamlandıktan sonra gerekli verileri açıklayacağız. Sektörümüze ve ülke ekonomimize güvenerek kampanyaya yoğun ilgi gösteren; bu başarıyı yakalayarak ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamamıza vesile olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Şirketlerin de bu talebi görüp yatırımlarını öne çektiğini ve sadece kendi projelerindeki 6 milyar TL değerindeki konut projesinde satışların erken başladığını aktaran Kurum, diğer yandan öncülük ettikleri kampanyaya özel sektörün de destek vermesiyle kampanyanın etkisinin daha da büyüdüğünü anımsattı.

 

Emlak Konut kampanya projeleri

Adım İstanbul, Avangart İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları.

Emlak Konut projeleri için tıklayın!

 

Kampanyaya destek veren bankalar
Akbank, Albaraka Türk, Garanti Bankası, Halkbank, Kuveyt Türk Katılım, Türkiye İş Bankası, VakıfBank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım olmak üzere toplamda 11 banka katıldı.

Konut Kredisi hesaplamak için tıklayın!

 

 


BENZER YAZILAR