Emlak Konut kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı!

Yazıyı paylaş:

Emlak Konut  kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsatlar sunuluyor. Kampanya Emlak GYO’nun 30 hasılat paylaşımlı projesini kapsıyor. Söz konusu projelerin yüzde 80’i ise İstanbul’da bulunuyor.

Emlak Konut kampanyası ile ev sahibi olmak

Emlak Konut GYO, yüzde 80’i İstanbul’da yer alan ve Türkiye genelinde yapılmakta olan 30 hasılat paylaşımlı projesi için düzenlediği kampanyayla herkesi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor. Yüzde 80’i konut olmak üzere 15 bin bağımsız bölüm için düzenlenecek kampanya kapsamında tüketicilere, mevcut hiçbir bankanın veremeyeceği düşük faiz oranları ve vadeler sunulacak.

İstanbul’daki Emlak Konut GYO yeni konut projeleri için tıklayın!

Kampanya detayları yakında duyurulacak
Konuyla ilgili AA’da yayınlanan haberde, Emlak Konut GYO yöneticilerinin gelir paylaşımlı projelerin yüklenicileri ile istişare toplantıları yapmaya devam ettiği belirtildi. Ayrıca, “güçlü bir şekilde, daha emin adımlarla geleceğe gidileceği” vurgulanan ve müteahhitlerden işçi çıkarmamaları, işlerine “tam gaz” devam etmeleri istenilen toplantılarda, konut ihtiyacı olanlar için de önemli kararlar alındığının altı çizildi. Sonuç olarak, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut, “tarihinde görülmemiş” ve “gelecekte de sunamayacağı” bir kampanya başlatacak. Sektörü canlandırması beklenen kampanyanın detayları yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacak.


BENZER YAZILAR