Eston Şehir Koru’da metrekare fiyatları ne kadar?  

Yazıyı paylaş:

Polatyol’un Başakşehir’de inşa ettiği yeni projesi Eston Şehir Koru’da satışlar başladı. 2019 yılının ikinci yarısında teslim edilmesi beklenen projede metrekare fiyatları 5 bin 500 TL’den başlıyor!

Farklı daire seçenekleri

Eston Şehir konut projesi ağırlıklı olarak villa, katlı villa, 5 katlı koru konakları ve 7-8 katlı koru evleriyle toplam 1090 konut ve 31 ticari birim yer alacak. Eston Şehir Koru, tamamlandığında 4 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Eston Şehir Koru projesi’nin 2019’un ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor. Proje, 2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede konut tipleri 5 bin 500 TL metrekare fiyatıyla satışa çıkarılıyor. Eston Şehir Koru projesi Avrupa Şehircilik Ödülü’ne sahip olan ve yüksek prim potansiyelinin yanı sıra ticari imkânlarıyla öne çıkıyor.

Bahçeşehir’de yeşille iç içe bir proje

Eston Şehir’in tamamlandığında 1.6 milyon metrekare arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacağını vurgulayan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Yeni gayrimenkul projemiz Eston Şehir Koru, tıpkı Mahallem projemizde olduğu gibi Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe az yoğunluklu bir proje oldu. Eston Şehir Koru’yu, 4 bin kişilik keyifli bir kasaba olarak planladık. 215 dönüm üzerine inşa edilecek projede 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı planlandı. Meyve ve sebze bahçeleri, amfi tiyatro, açık hava sineması, evcil hayvan parkı, meydanları ve korularıyla hayat enerjimizi koruyacak çok özel bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Eston Şehir Koru nerede?

Eston Şehir Koru Bahçeşehir’de TEM üzerindeki konumuyla dikkat çekiyor. Üçüncü Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolaylıkla ulaşabileceğiniz Eston Şehir Koru, metro hattı ve hızlı trene yakınlığının getirdiği avantajla da şehrin içinde…

 

 


BENZER YAZILAR