“Ev dekorasyon merkezleri” geliyor!

Yazıyı paylaş:

“6.5 milyonu kentsel dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor. Bu kadar yeni ev aynı zamanda yeni mobilya, yeni perde, yeni beyaz eşya demek. ‘Ev dekorasyon merkezleri’ projesiyle Türkiye’de “Uzman Merkezler” dönemini başlatıyoruz.”

Bu sözler hem yerli mobilya pazarına, hem de perakende sektörüne yepyeni bir mecra kazandırmaya hazırlanan JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş’a ait.

 

Mobilya Seçmenin Püf Noktaları!

 

Pendik, ev dekorasyon merkezlerinin ilk adresi
İlk ev dekorasyon merkezi, 400 milyon TL yatırım değeri olan “Homecity” projesi ile Pendik’te başlayacak.
Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle gerçekleştirilen projenin yerli üretimi canlandırmasını hedefleniyor. JLL Türkiye, 2-3 yıl içerisinde 8-10 merkeze ulaşmayı öngörüyor. Yurtdışı hedefinde ise, ev dekorasyon merkezlerinin çok kısa bir zamanda Kuzey Irak gibi yakın coğrafyalara da açılması var.

 

Stüdyo Daireler İçin 5 Şık Fikir!

 

Alışveriş turizminden beslenecek
Avi Alkaş, ev dekorasyon merkezleri ile ilgili bakış açılarını şöyle özetliyor:
“Bu yeni merkezler ile alışveriş sektörüne mevsimselliğin dışında bir satış imkanı sunmayı planlıyoruz. Bu merkezleri tüm Türkiye için erişilebilir kılacağız. Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığından ötürü Homecity projesi alışveriş turizminden beslenecek. Havayolu firmaları ile yapacağımız kampanyalarla Türkiye’nin her yerinden günlük mobilya alışverişi için gelinmesini sağlayacağız. Alışveriş onlardan, ulaşım ve kargolama ev dekorasyon merkezlerinden olacak.”


BENZER YAZILAR