Ev dekorasyonu için yepyeni fikirler

Yazıyı paylaş:

Evinizi değiştirmek hem zahmetli hem de uzun bir süreç olabilir. Ancak küçük değişiklikler yaparak bambaşka bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Yaşam alanınızın yeniliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız; size ve evinize çok iyi gelecek yepyeni dekorasyon fikirlerini inceleyin.

 

Farklı desenlerde duvar kâğıtları

Duvar kâğıtlarının hiçbir zaman modası geçmiyor. Önemli olan doğru desen ve renkleri kullanmanız. Tarzınıza uygun duvar kâğıdı seçerken, cesur renk ve desenleri tercih edebilirsiniz.

 

 

Odak noktası halılar

Mobilya seçiminiz sade ve minimalistse, canlı renklerde halılarla dekorasyonunuzda yeni bir odak noktası yaratabilirsiniz.

 

 

Ahşap kasalar

Ahşap kasalar salon ve odalarda son zamanlarda dekoratif ve işlevsel olma özellikleriyle sıklıkla tercih ediliyor. Ahşap kasaları; saklama alanı olarak kullanabilir, bitkilerle süsleyebilir ve dilediğiniz renge boyayabilirsiniz.

 

 

Edison ampüller

Daha çok kafelerin dekorasyonunda tercih edilen Edison ampüller, şimdilerde boru ya da halatlarla tamamlanarak, ev dekorasyonunun da vazgeçilmezi olmaya aday.

 

 

İşlenmemiş ahşap mobilyalar

Ahşabın saf hali özellikle sehpa ve masalarda tercih ediliyor. Rustik dekorasyon tarzını yansıtan işlenmemiş ahşap mobilyalarla evinizin daha sıcak görünmesini sağlayabilirsiniz.

 

 


BENZER YAZILAR