Ev dekorasyonu yapmak bu uygulamalarla çok kolay!

Yazıyı paylaş:

Evinizi dekore etmek için doğru renkleri ve mobilyaları seçmek için teknolojiyi kullanmaya ne dersiniz? Akıllı telefonunuza ya da tabletinize ev dekorasyon uygulamalarını yükleyerek hem profesyonel bir yardım alabilir hem de yaratıcılığınızı artırabilirsiniz.

Duvarınıza hangi rengin yakışacağına, o çok beğendiniz yemek odası takımının salonunuzda nasıl görüneceğine, satın almak üzere olduğunuz koltuk takımını nasıl yerleştireceğinize karar veremiyorsanız; ev dekorasyon uygulamalarını mutlaka denemelisiniz. Dekorasyonla ilgili kararlarınıza yardımcı olacak uygulamalar arasında öne çıkanları sizin için derledik…

 

İşte 5 yeni ev dekorasyon uygulaması…

 

1- Havenly
Havenly; evinizi yeniden dekore etme işlemini kolaylaştıran bir uygulama. İç mimarlarla ücretsiz olarak sohbet edebilir, evinizin fotoğraflarını yükleyip uzman tavsiyesi alabilirsiniz. Yeni bir ev kurarken ya da mevcut mobilyalarınızı kullanarak, uzmanların görüşleriyle, evinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca daha önce iç mimarların uyguladığı projeleri görebilir, bunların arasından da tercih yapabilirsiniz.

 

 

2- Color911
Renk danışmanı Amy Wax tarafından seçilen yüzlerce renk paletine sahip olan uygulamada kullanıcılar da özel paletler oluşturabiliyor. Bir eşyanın ya da odanın fotoğrafını uygulamaya yüklediğinizde, uygun renkler karşınıza çıkıyor.

 

3- Color Smart
Color Smart, bir boyayı satın almadan önce nasıl görüneceği konusunda gerçekçi bir izlenim veriyor. Ayrıca, herhangi bir nesnenin fotoğrafını çektiğinizde, renk önerilerini sunuyor. Bu uygulamayla boyamak istediğiniz alanı belirledikten sonra ne kadar boyaya ihtiyacınız olduğunu da hesaplayabiliyorsunuz.

 

İyi hissetmenizi sağlayacak ev aydınlatma önerileri

 

4- Room Planner
Odalarınızın boyutunu ve şeklini belirleyebilir, dekorasyonunuzun son halinin fotoğrafını çekebilirsiniz. Aynı zamanda uygulama, mobilya mağazalarındaki ürünlere kolaylıkla erişim sağlıyor. Yeni bir tasarım yapmak yerine 9000 proje arasından odanıza en yakışan tasarımı da tercih edebilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra olası mobilya, boya, tadilat vb. masraflarınızı hesaplayarak, bütçeniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

 

 

5- Hutch
Hutch, herkesin kendi evinin iç mimarı olabileceğini iddia ediyor. Bu uygulama yaratıcılığınızı ifade etmenize, tarzınızı keşfetmenize yardımcı oluyor. 3D teknolojisiyle, dekorasyon becerilerinizi hutch ile test ederken, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

Bohem ev dekorasyonu için en iyi fikirler!

BENZER YAZILAR