Ev dekorasyonunda Merve Aksak tarzı

Yazıyı paylaş:

Geçtiğimiz sezon ekranlarda yerini alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi beğeniyle izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ, Osman Sonant ve Ushan Çakır yer alıyor. Dizinin olay örgüsü kadar karakterlerin kıyafetleri, ev dekorasyon stilleri, yaşadıkları evler de dikkat çekiyor.

Dizide en renkli ve iddialı karakter ise kuşkusuz Merve Aksak. Özellikle yaptığı entirikalarla izleyiciyi etkilemeyi başarıyor. Aynı zamanda ev dekorasyon tercihlerinde de karakterini yansıtıyor. Merve Aksak; gösterişli, renkli ve iddialı parçaları ev dekorasyonunda kullanmayı seviyor. Güçlü, zeki ve bazen acımasız olabilen Merve Aksak’ın ev dekorasyonunu inceledik.

İşte Merve Aksak’ın ev dekorasyonunda vazgeçilmezleri…

 

Merve Aksak, ilk sezonda yaşadığı evde klasik ve gösterişli dekorasyon tarzını tercih etmişti. Koyu renklerin hâkim olduğu salonda, flemingo desenli duvar kâğıtları çarpıcı ve renkli bir hava katıyordu.

 

Bahçesine ve çiçeklerine çok önem veren Merve Aksak’ın bahçe mobilyalarında renk tercihi beyaz.

 

Merve’nin meşhur intikam cheesecakelerini yaptığı mutfağı, modern tasarlanmış. Kırmızı lake dolapları ve siyah beyaz aksesuarlarıyla yine iddialı tarzını ortaya koyuyor.

 

Merve, ikinci sezonda taşındığı evde de gösterişli duvar kâğıtlarını tercih etmiş. Siyah-beyaz çizgili duvar kâğıtları ve aynı renklerdeki yemek masasıyla maksimalist dekorasyondan yana olduğunu gösteriyor. Siyah-beyaz ve kırmızı kombinasyonunu da çok seviyor, birinci sezonda kırmızı koltuklarının üzerine siyah-beyaz kırlentler tercih etmişti.

 

Ufak Tefek Cinayetler’in çekildiği yerde ev fiyatları!

 


BENZER YAZILAR