Evcil hayvan dostu kiralık ev bulmak için ipuçları

Yazıyı paylaş:

Zingat, evcil hayvan sahibi kullanıcıların mülk arayışlarında karşılaştıkları önemli sorunlardan biri olan, hayvan dostu ev bulma güçlüğü ile ilgili harekete geçerek “Hayvan Dostu Patili Evler” projesini bu yıl itibariyle hayata geçirdi.

Pati ikonu ile diğer emlak ilanlarından ayrışan “Hayvan Dostu Patili Evler”, Zingat.com üzerinden konut satın almak veya kiralamak isteyen tüm kullanıcılara sunulan özel bir ilan filtreleme ve hizmet modeli oldu.

Zingat kullanıcıları, sitedeki satılık, kiralık ve günlük kiralık kategorilerindeki ilanlar arasında detaylı arama yaptıklarında, “Hayvan Dostu Patili Evler” sekmesini seçerek uygun ev ilanlarını hızlıca listeleyebiliyor.

Peki en kısa sürede evcil hayvan dostu kiralık ev bulmak için ne yapmak, nelere dikkat etmek gerekir? İşte yanıtları…

En kısa zamanda kiralık ev bulmak için 2 kolay yol var, seçim sizin!

Sevimli, tüylü arkadaşlar en kısa sürede ailenin üyesi olarak kendini kabul ettirmekte gecikmez. Haliyle ev değiştirme sürecine girildiğinde, ailenin her üyesi gibi onun da ihtiyaçlarına seslenen özelliklere sahip evler aranır.

Bu zahmetli ev arama süresini kısa tutmanın 2 kolay yolu var:

1) İlk seçenek, Zingat.com’da satılık, kiralık ve günlük kiralık kategorilerindeki ilanlar arasında tercihinizi yaptıktan sonra, filtrelemede “Hayvan Dostu Patili Evler” sekmesini seçmek. Karşınıza çıkan güncel ev ilanları arasında mutlaka aradığınız gibi bir ev bulacaksınızdır.

2) İkinci kolay yolu yine Zingat.com adresine giriş yapıp, ücretsiz Zingat Bana Ev Bul üzerinden ilerlemek. Siz aradığınız evin özelliklerini aktarırsınız, Zingat sizin için seçtiğiniz lokasyonda bütçenize ve isteklerinize uygun emlak ilanlarına sahip üye emlak ofis ve danışmanlarına sizi yönlendirir, süreci sonuna kadar takip eder.

Evcil hayvanla ilgili ev sahibini ikna etmek…

Yine de bir evcil hayvan dostu ev arıyorsanız, harekete geçmekte geç kalmayın. Tam size göre olduğunu düşündüğünüz bir ev bulduğunuzda, eğer mülk sahibinin bazı konularda ikna edilmesi gerektiğini hissederseniz, emlak danışmanınızdan bu konuda destek isteyin. Böyle durumlarda ev sahipleriyle yüz yüze iletişime geçmek oldukça etkili olabilir.

Yurt dışında yaygın olan bir yöntem var, bu yöntemi siz de uygulayabilirsiniz. Yöntemin özü, ev sahibiyle paylaşmak üzere referansları hazır bulundurmak”

Veterinerinizden, varsa evcil hayvan bakıcınızdan, sevimli dostunuzun bir eğitmeni varsa ondan bir tavsiye mektubunu hazır bulundurun. Bu tavsiye mektubu, sevimli dostunuzun iyi davranışını onayladığını içermeli.

Ayrıca, sorumlu bir evcil hayvan sahibi olduğunuzu kanıtlamak için evcil hayvanınızın mevcut aşılarını ve kimliğini ev sahibiyle paylaşmak üzere hazır bulundurun. Ve sevimli bir fotoğraf, şüpheli bir mülk sahibinin kalbini kazanabilir!..

 

Hayvan dostu ev ilanlarında en çok aranan özellikler

Evcil hayvan dostu emlak ilanları incelendiğinde; yazlık, bahçeli veya müstakil konut kategorileri kadar apartman daireleri de öne çıkıyor. Apartman daire ilanlarında ise evcil hayvan sahiplerinin arama kriterleri arasında bahçe katı, yalıtımlı bina, yakın çevrede park, veteriner veya hayvan hastanesi olması gibi detaylar dikkat çekiyor.

Ev sahipleri bunu bilmeli: Evcil hayvan sahibi kiracılar uzun süreli ve sorunsuz kiracılardır

Ev sahipleri için düzenli kira geliri elde etmek önemlidir. Kira ödemesini geciktiren bir kiracıyla sorunlar yaşamayı hiçbir ev sahibi istemez.

Evcil hayvan sahibi kiracıların diğer kiracılardan farklı yanları, yaşadıkları evden memnunlarsa taşınmayı acil bir durum olmadıkça akıllarından geçirmemeleridir. Tabii ki bunun başlıca nedeni, evcil dostlarıyla kurdukları düzeni bozmamak. Bu nedenle uzun süreli kiralamalara isteklidirler ve ev sahipleriyle bir sorun yaşamamak için kira ödemelerine ayrı bir özen gösterirler.

Evcil hayvan dostu emlak ilanlarını hemen keşfedin!

Hem sizi hem de değerli dostunuzu mutlu edecek bir tercih yapmak için Zingat Hayvan Dostu Patili Evler’i keşfedin. Zingat.com’da patili ev ilanları için linki tıklamanız yeterli.

Satılık hayvan dostu patili konut ilanları

Kiralık hayvan dostu patili konut ilanları

Günlük kiralık hayvan dostu patili konut ilanları

 


BENZER YAZILAR