Evinize baharı getirecek 9 detay!

Yazıyı paylaş:

Bahar mevsimiyle birlikte güneş yüzünü daha sık göstermeye başladı. Ferah, sıcak ve pırıl pırıl günlerin müjdecisi olan baharın taze havasını evimizde de estirmek mümkün. Bunun için küçük ve zahmetsiz bazı değişikliklere ihtiyacımız var.

Ufak değişikliklerle ve dokunuşlarla evinizi bahara hazırlayacak önerilerimiz sizin için faydalı olacak.

İşte evinize baharı getirecek 10 detay… 


1) Evinizde genel bir temizlik yaparak baharı karşılamanız mümkün. Ancak oda oda gerekli düzenlemeleri de yapmış olursunuz. Temizlik yaparken evinizdeki fazla eşyalardan da kurtulun. Böylece eviniz daha derli toplu gözükecektir.

2) Açık renkleri kullanarak evinize ferah bir hava katabilirsiniz. Bunu için en ideal renk beyazdır. Beyaz örtüler, beyaz pikeler gibi…

3) Evinizde bulunan bazı eşyalarınızı boyayarak farklı bir görünüme kavuşmalarını sağlayabilirsiniz. Örneğin mutfak dolaplarının tutacaklarını ya da giriş kapınızın bir bölümünü boyayabilirsiniz.

4) Havaların ısınmasıyla birlikte balkonlar daha sık kullanır hale geldi. Bu nedenle balkonunuzda bir temizlik yapmalısınız. Varsa evinizdeki renkli minderleri balkona koyarak farklı bir hava katabilirsiniz.

5) Evinizin bazı bölümleri için baharı canlılığını yansıtacak renkli objeler, yastıklar ya da aksesuarlar kullanabilirsiniz.

6) Kışın soğuk hava girmesin diye kapalı tuttuğumuz güneşlikleri açarak gün ışığının içeri daha fazla girmesini sağlayabilirsiniz. Ya da perdelerin kenarından toplayarak farklı bir model yaratmanız mümkün.

7) Bazı odalar için duvar yapışkanları kullanabilirsiniz. Örneğin çiçek desenli bir yapışkan salonunuza hoş bir hava katacaktır.

8) Canlı çiçekler evlerde bahar havası estirmek için bire birdir. Mutfakta ya da balkonda canlı çiçeklere yer açabilirsiniz.

9) Evinizin köşelerini hareketlendirebilirsiniz. Bunun için vazoları ya da renkli kutuları tercih edebilirsiniz.


BENZER YAZILAR