Evinizi radikal dekorasyon fikirleriyle değiştirin!

Yazıyı paylaş:

Ev dekorasyonunda, küçük aksesuarların yanı sıra büyük dokunuşların da önemi var. Evinizin havasını değiştirmek için büyük değişiklikler yapmaya ne dersiniz? Değişime, duvarlar, evin zemini ve camlardan başlayabilirsiniz. Dekorasyon algısı genellikle aksesuarlar ve eşyaların yerini değiştirmektir. Evinizde büyük bir değişiklik istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden 4 farklı radikal dekorasyon önerisini uygulayabilirsiniz.

 

1. Mozaik
Mozaikleri evinizin salonuna taşıyabilir, duvarlarınızda desenli mozaiklere yer açabilirsiniz. Televizyon ünitesinin arkasında, kirişlerde ve zeminde de kullanabileceğiniz mozaik taşlar oldukça şık bir görüntü sağlayacaktır. Mozaiklere ilginiz varsa kendi deseninizi oluşturup duvarlarınız için tablolar yapmanız da mümkün.

 

 

2. Renkli pencereler
Güneş ışınlarının rengini değiştirmeye ne dersiniz? Evinizin ışık alan cephesinin camlarını çinili veya rengarenk camlar ile değiştirebilir hatta bu renkli camları desenli camlardan seçip, evinize bambaşka bir hava katabilirsiniz.

 

 

3. Mermer
Farklı görünümlü mermerlere zemininizde yer verin. Şık görünümlü olmalarının yanı sıra doğal yapıları sayesinde size huzur verecek olan mermerler evinizin atmosferini değiştirecek ve ferah bir ortam sağlayacaktır.

 

 

4. Ahşap tavan
Eğer yüksek tavanlı bir eve sahipseniz, ahşap tavanlar tam size göre! Simetrik şekilde dizayn edebileceğiniz ahşap malzemeler tavanınıza tamamen farklı bir görünüm kazandıracaktır.

 


BENZER YAZILAR