Evinizi değiştirecek dekorasyon önerileri

Yazıyı paylaş:

Dekorasyon fikirleri evinizin tüm havasını değiştirebilir. Yaşam alanınızda yeniliklere imza atmak istiyorsanız değişikliğe gidebilirsiniz. İşte evinizi değiştirecek 5 dekorasyon önerisi….

 

Yenileyin

Evlerini dekore ederken insanların içine düştüğü en büyük hatalardan biri de; odayı tamamen değiştirmekten korkmaktır. Fakat salon ve yatak odası yeniden tasarlanmaya hazır olmalıdır. Hiçbir zaman değiştirmekten korkmayın, yenilemek her daim iyidir!

 

 

Koyu renklerden uzak durun

Koyu renkler bir odayı boğuk gösterir. Koyu renkler yerine evinizi yenilemek için sıcak renkler tercih edebilirsiniz. Örneğin; sarı, kırmızı, turuncu gibi renkler evinizin daha canlı görünmesini sağlar. Birçok durumda, koyu bir duvar veya tavan rengi, odayı olduğundan daha küçük gösterir.

 

 

Fazla mobilyadan kaçının

Bir evde çok fazla mobilya hem kasvetli hem de sıkışık bir ortam yaratır. Mobilyaları doğu düzenlemek dekorasyonun en önemli unsurları arasında yer alır. Kalabalık bir görüntü yaratmak yerine doğru eşyaları bir araya getirerek evinize şıklık kazandırabilirsiniz.

 

Raflardan faydalanın

Salon ve yatak odanızda raflara yer vererek kullanışlı bir alan elde edebilirsiniz. Dolaplar işinizi görse de her zaman yeterli olmayabilir. Raf ünite, ekstra alan kazanmanızı aynı zamanda da dekoratif bir görüntü elde etmenizi sağlar.

 

 

Dekoratif aynalar kullanın

Aynalar, ev dekorasyonunun olmazsa olmazlarındandır. Mekâna derinlik katan ve daha aydınlık bir görünüm sağlayan dekoratif aynalar satın alarak evinizin tüm havasını değiştirebilirsiniz.

 

 

Ev dekorasyonunda en sık yapılan hatalar

BENZER YAZILAR