Evinizi renklendirecek 5 şaşırtıcı bitki!

Yazıyı paylaş:

Doğanın renklerini ve çiçeklerin kokusunu evinde hissetmekten hoşlananlardan mısınız? Peki bu kez farklı bir tarz denemeye ne dersiniz?

Evlerde görmeye pek alışık olmadığımız bazı bitkiler var ki, dekorasyona renk katabilir, hatta sizin yaratıcılığınızla bambaşka bir şekil alabilirler.

İşte ev dekorasyonunda yepyeni bir tarz yakalamanızı sağlayacak, yaratıcılığınızla evinize renk ve yenilik katacak 5 bitki!..

 

1) Pamuk

Pamuğu dalında, bir vazo içinde görmek bambaşka bir his uyandırabilir. Özellikle minimalist tarzda dekore edilen evlerde huzuru simgeleyecektir. Belki de siz bu yumuşacık pamuğu biraz renklendirmek isteyebilir, yepyeni bir atmosfer yakalayabilirsiniz…

 

2) Haşhaş

Haşhaş görünüm olarak oldukça dekoratif. Gelincik familyasından gelen bu güzel çiçekler evlerimizde de yıllarca bizimle süs bitkileri olarak yaşayabiliyor.

 

3) Lavanta

Hoş kokusuyla odanıza bambaşka bir esans yayacak. Lavantalar kurutulduğunda da hoş bir görünüme sahip oluyor.

 

4) Buğday

Salonunuzda buğdaya yer açmaya ne dersiniz? Belki mumluğunuzu süsler, belki de sprey boyalarla renklendirirseniz evinizde tam bir renk cümbüşü yaşatabilir.

 

5) Kozalak

Kozalaklar bahçede, balkonda, salonda oval bir tabağın içerisinde, hatta banyoda tasarımları ile güzel bir görünüm sunmaya hazır.

 

Haber: Sude Tüzüner

 


BENZER YAZILAR