Evinizin kapı numarası ne anlama geliyor?

Yazıyı paylaş:

Emlakta rakamlarla konuşulur: Evinizin değeri, evin satış fiyatı, metrekaresi, konut kredi oranları vs. Peki bu kadar rakam içinde satın alacağınız evin, kiraladığınız dairenin veya yeni ofisinizin kapı numarası kararınızı etkiler mi? 

 

Hangi kapı numarası şans getirir?

Sayıların simgesel anlamlarını yorumlayan numeroloji araştırmacıları, kapı numaraları konusunda yatırımcılara birçok fikir sunuyor. Emlak yatırımı öncesi kapı numaranızla ilgili şu soruların yanıtı öğrenmek ister misiniz?

• Ev ya da ofis satın alırken/kiralarken kapı numarasına bakmalı mısınız?

• En şanslı kapı numarası hangisi?

• Hangi numeroloji sayısı, emlağın kapı numarası üzerinden size ne mesaj veriyor olabilir?

 

Evin numeroloji sayısı nasıl hesaplanır?

İlgilendiğiniz emlakla ilgili numeroloji yorumunu merak ediyorsanız, önce “evinizin numeroloji sayısı”nı hesaplamalısınız.

Bir konutun numeroloji sayısı şöyle hesaplanıyor:

• Apartman dairesinde yaşıyorsanız… Apartman numaranızın 33, daire kapı numaranızın 4 olduğunu düşünelim. Numeroloji sayısını hesaplarken 3+3+4=10 sonucuna ulaşırsınız. Tek haneli bir rakama inmek için 10’un içindeki 1 ve 0 sayılarını da kendi aralarında topladığınızda, 1+0=1 sonucuna ulaşırsınız. Yani numeroloji sayınız 1 olur.

Müstakil bir evde yaşıyorsanız ve evinizin kapı numarası 66 ise numeroloji sayısı 3’tür (6+6=12, 1+2=3).

Evinizin numeroloji sayısı yorumları

Bu alanda dünyanın her yerinden yatırımcıların yorumuna danıştığı uzman kişilerin başında gelen Parapsikoloji ve Numeroloji Uzmanı Sarah Yip’in realestate.com’a yaptığı yorumlarla evinizin numeroloji sayısı ve ifade ettiği anlamlar…

 

1.

Numeroloji sayısı 1 olan ev ya da ofisler, burada yaşayanları bağımsızlığa teşvik eder ve yeni başlangıçlar için mükemmel bir tercihtir. Numeloroji sayısı 1 olan konutlarda yaşayanlar sürekli meşgul olur. Hızlı bir tempoda zamanın çok hızlı aktığı bu ev ya da ofisler zaman zaman hukuki problemlerle de karşı karşıya kalabilir, dikkatli olmalarında fayda var!

 

2.

Numeroloji sayısı 2 olan evler samimiyete, yaratıcılığa ve sabırlı olmaya teşvik eder. Huzur ve sakinlik istiyorsanız numeroloji sayısı 2 olan evler tam size göre! Eğer çekingen bir yapınız varsa, bu numara daha çok evde vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

 

3.

3 en şanslı numaradır! Numeroloji sayısı 3 olan ev ya da ofislerin en önemli özelliği iletişime açık olmasıdır. Bu numaradaki ev ve ofisler toplantılar için ideal, çocuk yetiştirmek için çok uygundur. Numeroloji sayısı 3 olan evlerin olumsuz yanıysa, genellikle ya çok kirli ya da çok disiplinli olması!

 

4. 

Güvenli evlerin numarasıdır 4… Bu ev ya da ofislerde kendinizi güvenli hissedersiniz ve yaşadığınız /çalıştığınız yere bağlılığınız artar.

5.

Numeroloji sayısı 5 olan evler gezginler ve gece kuşları için idealdir… Bu evde yaşayanlar dışa dönük, iletişime açık, gezmeyi seven insanlardır.

 

6. 

Genellikle güzel aileler, düzenli ev işleri ve evcil hayvanlar için mükemmel bir evdir. Tam bir sıcak yuvadır. Ancak numeroloji sayısı 6 olan evler dış özellikleriyle sahiplerini üzebilir, bahçeleri varsa daha fazla bakım isteyebilir.

 

7. 

Sürekli doğayla iç içe mi olmak istyorsunuz? O zaman numeroloji sayısı 7 olan evler tam size göre. Doğayı seven ve kişisel alana ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir evdir! Bu ev veya ofislerin ön ya da arka taraflarında genellikle ağaç olur. Ancak 7 sayısının münzevi bir enerjisi bulunduğu için, yalnız yaşamayı sevmeyenlerin numeroloji sayısı 7 olan evlerden uzak durması gerekiyor.

 

8. 

Bu sayı Çin’de para sayısıdır ve uzun vadede iyi getirisi olur. Bu numara ev sahibine/oturana güç getirir. 8 sayısı sonsuzluk sembolü şeklindedir ve “ne ekersen onu biçersin” bu evler/ofisler için geçerlidir. Evinize ya da ofisinize yatırım yaparsanız her zaman karşılığını alırsınız. Küçük bir uyarı; bu ev ya da ofislere sigorta yaptırmayı unutmayın!

 

9. 

Numeroloji sayısı 9 olan ev ya da ofisler, farklı uluslardan insanların bir araya geldiği lokasyonlardır. Eğer ev ise farklı uluslardan kişilerin oluşturduğu bir aile olabilir. Ya da uluslararası bir ofis için de uygun bir sayıdır. Ancak bu sayı misafirleri çok sevmez…


BENZER YAZILAR