Evlerde 3 boyutlu seramik modası!

Yazıyı paylaş:

Banyolar, mutfaklar birbirinden farklı fotoğrafların seramiğe uygulanmasıyla bambaşka bir havaya bürünüyor. 3 boyutlu uygulanan bu seramikler, evlerde yepyeni bir dekorasyon modasını başlattı.

3dseramik.2

Evlere farklı bir gerçeklik boyutu kazandıran seramik kaplamalar, dekorasyon fikri arayışında olanlar için de yaratıcı öneriler sunuyor.

 

2017 mutfak trendleri!

 

3 boyutlu seramiklere ilgi her geçen gün artıyor
3 boyuta sahip olan, birbirinden farklı desenlerin ülkemizdeki üreticilerinden biri de Malatya’da Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle bu alana adım atan Ramazan Çitil… İnşaat firmalarının dijital baskı taleplerinin başlaması üzerine geçen yıl Bölgesel Kalkınma Projesiyle Fırat Kalkınma Ajansından hibe desteği almaya hak kazanan Çitil, çalışmalarıyla sadece Malatya’nın değil Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki firma ve vatandaşların da taleplerini karşılıyor.

3dseramik.3

Çitil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapı dekorasyon sektöründe 10 yıldır seramik ürettiklerini söyledi.

 

3 boyutlu dekorasyon fikirleri

 

AA muhabirine açıklamada bulunan Ramazan Çitil, “Altı aydır hem bölgemize hem Türkiye’ye hizmet vermeye başladık. Makinemizin saatte minimum 7 metrekare üretim kapasitesi var. 3 boyutlu seramiklere ilgi her geçen gün artıyor. Ürünü gören hemen her vatandaşımız satın almasa bile büyük bir ilgiyle seramiklere basılmış olan 3 boyutlu resimleri, manzaraları büyük bir ilgiyle inceliyor.” diye konuştu.


BENZER YAZILAR