Fenerbahçe Evleri her şehirde olacak!

Yazıyı paylaş:

Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye’nin dört bir yanında Fenerbahçe Evleri projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

“Hedef 1 Milyon Üye” kapsamında hedeflenen Fenerbahçe Evleri için son arsa Antalya’da alındı. Antalya’daki arsada Fenerbahçe Evleri ve Sosyal Tesisleri inşa edilecek. Fenerbahçe, Antalya’dan önce Kayseri, Düzce ve Edirne’de de Fenerbahçe Evleri için arsa satın almıştı.

Fenerbahce.Evleri.2

Fenerbahçeliler Antalya Serik’te buluşacak
Sarı-lacivertli kulüp tarafından açıklamada, Antalya’nın Serik İlçesi Eminceler Mahallesi’nde yan yana 48.95 ve 57.8 dönümlük olmak üzere toplamda 106.75 dönümlük iki arazinin Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındığı belirtildi.
Fenerbahçe Başkan Vekili Mithat Yenigün, Fenerbahçe Evleri’ni tüm taraftarlara hediye etmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Proje kapsamında ülke genelinde her ilde bulunan taraftarlarımız için bir kulüp binası ve sosyal aktiviteler için tesisler hayata geçireceğiz. İzmir’in taraftar açısından potansiyeli çok yüksek. Bölgeyi de radarımıza aldık” dedi.

Fenerbahce.Evleri.3

Antalya’daki tesis için 4 milyon TL yatırım yapılacak
Antalya’daki tesis için 4 milyon liralık yatırım yapacaklarını anlatan Yenigün, Fenerbahçelilerin buluşma noktası olarak planlanan bu evlerde, tüm üyelere spor yapma imkânı sağlanacağını söyledi. Fenerbahçe Evleri’nde tenis kortundan havuza, yeme-içme bölümünden futbol sahasına kadar çok sayıda aktivite alanı yapılacak.

Fenerbahce.Evleri.4


BENZER YAZILAR