Folkart’ta satış ortağı dönemi

Yazıyı paylaş:

İnşa ettiği yenilikçi, estetik, modern, teknoloji ve çevreci yaşam alanlarıyla öne çıkan Folkart, 2022 yılında hem yurt dışı hem de yurt içi satış kanallarına yönelik yeni adımlar atıyor. Folkart Satış Geliştirme Müdürü Edip Singin, konuyla ilgili Zingat Prestij Dergisi‘ne açıklamalarda bulundu.

Folkart Satış Geliştirme Müdürü Edip Singin

 

Türkiye’de yapı sektörünün öncü firmalarından olan Folkart, etki yaratan projeleri ve yeni adımlarıyla konuşulmaya devam ediyor.

Hayat Buna Değer” mottosuyla kurulan ve kuruluşunun 15. yılında Dubai’de ofis açarak dünyaya açılma hedefine adım adım ilerleyen Folkart, önümüzdeki günlerde Berlin’de yeni bir ofis açarak Avrupa’da daha etkin bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Çevre dostu, ileri teknoloji ile donatılmış, evrensel yapılar inşa ederek, yatırımcılarına her projede yüksek katma değer sağlayan Folkart, günümüzde 8 ayrı proje için projelendirme ve inşaat çalışmalarına devam ediyor. Folkart’ın İzmir dışındaki ilk projesi Folkart Nefes İstanbul’da geniş bahçeli, özel havuzlu müstakil yaşam tarzına uygun 96 villa bulunuyor.

İzmir’den çıkan Türkiye’nin en büyük inşaat firması olmak için çalışmalarını sürdüren Folkart, bugüne kadar 15 farklı projeye imza attı. Folkart’ın, bugüne kadar inşa ettiği ve şu an yürüttüğü tüm projelerin toplam yatırım değeri, 25 milyar TL’yi buluyor. Folkart, İzmir merkezde Folkart Vega projesinin önümüzdeki günlerde teslimine hazırlanırken, geçtiğimiz yıl lansmanı yapılan
Folkart Country Urla’da da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


Ayrıca Folkart, 2022 yılında lansmanına çıkmayı planladığı projeler üzerinde de mimari ve diğer teknik konularda çalışmalarına devam ediyor. İzmir merkez, Çeşme ve Urla’nın yanı sıra İstanbul’da da yeni projeler için faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Folkart Satış Geliştirme Müdürlüğü

Müşteri odaklı çalışmalar yürüten Folkart, son yıllarda uygulamaya başladığı çözüm ortakları aracılığıyla müşterilere ulaşma stratejisini geliştiriyor. Folkart, sadece kendi satış kanalları değil, sektörün en önemli oyuncuları konumundaki “Emlak Brokerları” ile yaptıkları çalışmaları genişletme kararı aldı. Bu doğrultuda yeni bir yapılanmaya giden Folkart, Satış Geliştirme Müdürlüğü’nü kurdu.

 

Edip Singin: “İşbirliklerini geliştireceğiz”

Konut, ofis ve ticari alanların hem yurt içi hem de yurt dışı satışları noktasında yeni adımlar atacaklarını anlatan Folkart Satış Geliştirme Müdürü Edip Singin, yabancıya satışlar noktasında da geliştirdikleri sistemin faydalı olacağını ifade etti. Singin, “Gayrimenkul çok yönlü bir sektör. Malzeme üretiminden başlayan süreçte, konut-ofis gibi yapıların inşaatıyla devam edip, nihai kullanıcıya uzanan bir sektördeyiz. İşte bu noktada nihai kullanıcıya ulaşmada sektörün en önemli aktörleri emlak brokerları oluyor. Bilgi ve tecrübeleriyle sektöre yön veren emlak brokerları ile ilişkilerimizi bu dönemde daha da geliştireceğiz” dedi.

 

Folkart Satış Ortağı

Emlak brokerları ile çalışma prensiplerini yeniden ele alarak kurumsal bir yapıya dönüştürdüklerini dile getiren Edip Singin, satış alanındaki çözüm ortaklarıyla işbirliklerini geliştireceklerini söyledi. Yeni çalışma modelinde; karşılıklı hakların net bir şekilde belirlendiği sözleşme şartları çerçevesinde yol alındığını kaydeden Singin, “Folkart Satış Ortağı Sözleşmesi ile kazan-kazan formülünü net bir şekilde ortaya koyacağız” diye konuştu.

 

Dijital altyapı

Folkart Satış Geliştirme Müdürü Singin, “Folkart Satış Ortağı faaliyetlerimiz kapsamında dijital altyapımızı geliştiriyoruz. Folkart Satış Ortaklarımız, ister bir bilgisayardan, ister cep telefonu/tablet gibi mobil bir cihazdan sisteme girerek, detaylı bilgilere ulaşabilecekler. CRM sistemimizle etkileşim halinde, müşterilerine sunumlar yapabilecekler. Projelerimiz hakkında detaylı bilgileri müşterilerine sunabilecekler” şeklinde bilgi verdi.

 

Kaynak: Zingat Prestij Dergisi, 7. sayı

 


BENZER YAZILAR