Foto-Video ile emlak ilanlarını öne çıkarmanın güçlü yolları!

Yazıyı paylaş:

Kaliteli fotoğraflar emlak ilanlarının satışa dönüşmesinde oldukça etkili. Bazen bir satılık veya kiralık ev fotoğrafı onlarca kelimeye bedel olabiliyor. Fotoğraflar kadar, hatta fotoğraflardan daha etkili olansa videoya dönüşen emlak ilanları ise danışmanlar için pek çok avantaj sağlıyor.

Gayrimenkul pazarlamasında hem videonun hem de sosyal medyanın gücünü bir arada yaşamak isteyenler için ipuçlarını bir araya getirdik.

 

Zingat.com’da Foto-Video ile emlak ilanları tek tıkla videoya dönüşüyor!

Zingat.com’un üyelerine sunduğu ücretsiz hizmetlerden biri olan Foto-Video özelliği tek bir tık ile ilanları videoya dönüştürüyor. Üstelik Foto-Video emlak ilanları sosyal medya da paylaşılabiliyor, böylece etki alanı da artıyor.

 

Foto-Video ilanları için tıklayın!

 

Emlak ilanınızı video olarak da alıcıların dikkatine sunmak her zaman iyi bir fikirdir. Çünkü potansiyel alıcılarda daha gerçekçi bir duygu uyandırıyor. 360 derece görüntülenen evler de emlak siteleri ziyaretçilerinin oldukça ilgisini çekiyor.
Siz de rakiplerinizden kendinizi ayırmak, farklılaşmak için daha fazla gayrimenkul videosu hazırlayabilirsiniz. Peki ya sonrası?

 

Video içeriklerin oldukça ilgi gördüğü sosyal medyada Foto-Video olarak hazırladığınız ilanlarınızı nasıl daha etkili kullanabilirsiniz? İşte Zingat.com Foto-Video özelliğinin size daha çok kazanç sağlayacak kullanım alanları ve emlak ilanlarınızı ön plana çıkartacak 4 önemli yol…

 

1. Instagram

1 milyar aktif kullanıcıya sahip olan Instagram ülkemizde de oldukça popüler. Peki sevilen uygulamada daha fazla takipçi kazanmak, emlak ilanlarınızın en güzel fotoğraflarını paylaşmak için neler yapabilirsiniz?

 

 

• Instagram’da paylaştığınız Foto-Video içeriğinizin altına hashtag kullanarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

• Emlak, ev, daire, satılık gibi hashtag’ler sayesinde, bu konularla ilgilenenlerin sayfanızı ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz.

• Paylaşımlarınıza lokasyon bilgisi ekleyerek, bölgenizle ilgilenen potansiyel müşterilerinizin dikkatini çekebilirsiniz.

• Foto-Video içeriklerinizi “hikâye” bölümünden paylaşabilir, öne çıkanlar sekmesini kullanarak profilinizde sabitleyebilirsiniz.

 

2. Facebook

Kullanıcılar kadar markaların da yakından ilgilendiği Facebook’ta yapabileceklerinizin sınırı yok.

 

 

• Instagram üzerinden paylaştığınız her içeriği, Facebook ve Twitter’da da paylaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Instagram hesabınızı diğer sosyal medya hesaplarıyla senkronize etmek.

• Foto-Video içeriklerinizi Facebook “hikâye” bölümünde paylaşabilirsiniz. Sosyal medyada paylaştıklarınız kadar kullanıcılarla iletişime geçmeniz de önemli. Yorumları okuyup, soruları yanıtlamak takipçi sayınızı artırır.

• Facebook canlı yayın özelliğini, takipçilerinizin çevrimiçi olduğu saatlerde kullanabilirsiniz.

 

2019’a özel 19 yeni yıl kararı!

 

3. Twitter

Twitter dünyadaki milyonlarca insana ulaşmanızı sağlasa da sizin için önemli olan gayrimenkul alıcı ve satıcıları. Bu mecrada hedef kitlenizden kopmadan etkileşim kurabilmek çok önemli!

 

 

• Twitter daha çok metin ağırlıklı bir platform olsa da görsel ve videolar daha çok dikkat çekiyor ve retweet ediliyor.

• Foto-Video içeriklerinizi paylaşmadan önce bu mecrada hangi saat aralıklarında daha çok aktif olunduğunu tespit edebilirsiniz. Tweriod adlı uygulamayı kullanarak takipçilerinizin en çok hangi saatlerde online olduğunu öğrenip, paylaşımlarınızı çıkan sonuca göre yapabilirsiniz.

• Twitter gelişmiş arama motoruyla potansiyel müşterilerinizin gayrimenkulle ilgili sorularını yanıtlayabilirsiniz.

 

4. LinkedIn

Profesyonel bir sosyal paylaşım platformu olan Linkedin, sizi işinizde uzman olarak konumlandıracak önemli bir platform…

 

 

• LinkedIn profilinizi yeniledikten sonra hedef kitlenizle bağlantı kurup, paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bölgenizde ve işinizde uzman bir gayrimenkul danışmanı olduğunuzu gösterecek makaleleri, https://www.zingat.com/blog sayfasındaki haberleri paylaşarak bağlantı sayınızı çoğaltabilirsiniz.

• Foto-Video içeriklerinizin görüntülenme sayısını takip edebilir, ilanlarla ilgili soruları yanıtlayıp etkileşim oranınızı artırabilirsiniz.

• Profesyonel bir iş ağı olan platformda profil bilgilerinize eğitim, tecrübe, başarılar, aldığınız sertifikalar gibi bilgileri eklemelisiniz.

• Bağlantı kurduğunuz kişilerin paylaşımlarını takip etmeyi, gönderilerine yorum yapmayı unutmayın.

 

2019 yılında gayrimenkul pazarlaması için 5 önemli ipucu!

 


BENZER YAZILAR