Gayrimenkul fotoğraflarında drone kullanmanın avantajları!

Yazıyı paylaş:

Emlak ilanlarında dikkat çeken önemli detaylardan biri de fotoğraflardır. Gayrimenkulü iyi anlatan fotoğrafların ilgi gördüğü ve daha çok tercih edildiği bilinen bir gerçek. Kaliteli ilan fotoğrafları ev satışını hızlandırıyor ve gayrimenkul danışmanlarının da başarısını artırıyor. İlan fotoğraflarının gücünü bilen danışmanlar, profesyonel fotoğrafçılık hizmetlerinden de faydalanıyor. Rekabetin güçlü olduğu emlak piyasasında teknolojiyi doğru kullanmak emlak pazarlama sürecinde çok önemli.

 

İlan fotoğraflarıyla ilgili bilinmeyen gerçekler!

 

Gayrimenkul fotoğraflarında, son yıllarda drone ile çekilen fotoğraflar oldukça ilgi görüyor. Daha iyi sonuç almak isteyen gayrimenkul danışmanları drone kullanarak, bir adım öne çıkıyor.

Genel olarak bilinen adıyla drone; insansız bir hava aracı,  uzaktan kumanda edilen fotoğraf ve video çekmeye yarayan küçük bir tür uçak. Havadan çekilen video ve fotoğraf görüntüleri bilgisayar ortamında efektler ekleyerek kullanılarak, daha çekici hale getirilebiliyor. Günümüz teknolojisi sayesinde  drone ile yapılan fotoğraf çekimlerinde profesyonel görüntü kalitesi elde edilebiliyor. Drone kullanım koşulları ise Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından belirleniyor.

 

 

Peki emlak ilan fotğraflarında drone kullanmanın avantajları neler?

* Gayrimenkul sektöründe hava fotoğrafçılığı etkili bir pazarlama aracıdır.

* Potansiyel müşterileriniz her zaman satın alacakları gayrimenkulün çevresini görmek ister. Her ne kadar harita üzerinden konutun bulunduğu bölge saptansa da drone çekimleri daha net ve hızlı bir şekilde bilgi verir.

* Gayrimenkul danışmanları, havadan çekilen fotoğraf ve videolarla potansiyel müşterilere detay gösterebilir. Böylelikle müşterilerinize yaptığınız sunumlarda gayrimenkulle ilgili ayrıntılı bilgi vermenize gerek kalmaz.

* Drone kamera çekimleriyle ilan fotoğraflarınız daha profesyonel görünür.

 

 

* Kameralı minik uçağınızı sadece dış çekimlerde değil, iç mekânda da kullanabilirsiniz.

* Videolar, müşterilerinizi evin içindeymiş gibi hissetmelerini sağladığı için karar sürecini de hızlandırır.

* Özellikle bahçeli, havuzlu yazlık evlerde ve dış mekânın önemli olduğu konutlarda drone çekimi etkilidir ve bir adım öne çıkmanızı sağlar.

* Manzaralı konutların çevresini en iyi şekilde gösterir. Özellikle dikkat çekmek istediğiniz özellikler için fon müziği kullanarak yaratacağınız etkiyi iki katına çıkarabilirsiniz.

* Farklı şehirlerde yaşayan ya da ev almak istediği bölgeyi tanımayan müşterilerinize zaman kazandırır. Aynı zamanda kapsamlı fotoğraf ve videolar gayrimenkul danışmanlarının müşterileriyle yaptığı görüşmeleri verimli kılar.

 

İlan fotoğrafı evin satışını ne kadar arttırır?

 


BENZER YAZILAR