Gayrimenkul sektörünün büyük buluşması başladı

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul sektörü, tüm bileşenleriyle farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarara odaklanarak RE360’ta buluşuyor. Alkaş tarafından İstanbul’da 3. kez düzenlenecek olan ve gayrimenkul sektörünün başlıca aktörlerini bir araya getiren RE360 Gayrimenkul’ün Büyük Buluşması etkinliği bugün başladı. 10-11 Aralık 2019‘da Swiss Hotel the Bosphorus’ta sürecek olan etkinlikte sektöre dair önemli konular konuşulacak.

RE360, gayrimenkul sektörüne yön veren tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yaratan; farklı deneyim ve trendlerin 360⁰ bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren 2 günlük konferans.

 

Dikkat çeken konferans konuları

* Yeni ekonomide girişimcilik
Borusan’ın Türkiye’nin en beğenilen, güçlü ve itibarlı şirketlerinden birisi olmasında çok önemli bir rol üstlenen başarılı yönetici Agah Uğur RE360’ta.

* Pozitif yönetim, itibar ve anlam
Firmanızda nasıl anlam yaratırsınız? Pozitif kültür nedir? İtibar yönetiminde pozitif bakış açısı neler kazandırır? Kolektif çalışma, anlam ve değer yaratma, değişimlere karşı esnek olma başlıklarıyla pozitif liderliği; çok sayıda bilimsel makale ve kitabın yazarı bir isimden, yıllarını pozitif düşünceye vermiş bir akademisyenden dinleyeceğiz.

* Gayrimenkul, gastronomi ve perakendenin yarattığı sinerjiden doğan müthiş bir başarı öyküsü, manifesto
Tüm dünyadaki şehirlerin Manifesto’nun şehre dair bu iddialı taahhüdüne olan ilgisi neye dayanıyor? Manifesto’nun çekici ve sevilen sembol yapılar yaratmadaki hızlı başarısı, tüm şehire bakıldığında, yaşam kalitesini artırma ve yiyecek içecek sektöründe tüketici deneyimini zenginleştirme anlamında bir misyon ve etkiye de sahip. Peki, 360 derecelik bu stratejimizi misyon ve değerlerimize nasıl entegre edeceğiz? Hizmet modeli olarak hayata geçirdiğimiz bu gastro alanlar, gayrimenkul sektörünü, gastro ve perakende sektörlerini hangi yıkıcı etkilerle yeniden ve nasıl tanımlayacak?

* Gayrimenkulde müşteri deneyimi, karşılanmamış beklentiler
Konutta, öğrenci yurtlarında ve ofislerde müşterilerin karşılanmamış beklentileri nelerdir? Müşteri beklentilerine odaklanarak, sektöre içgörü sağlayacak kaçırılmayacak bir oturum.

* Gayrimenkulde “Geleceğin Yaşam Tarzı”
Whitaker Hayat Tarzı Metodunun çalışma alanı, tüketici segmentasyonunu trendler, yaş ya da gelir durumundan ziyade, tüketicilerin tarz tercihleri ve değerlerine göre oluşturmaya dayanır. Bu kısa oturumda gayrimenkul sektörü projeleri için, başlangıç noktasından satış aşamasına kadar bu tercihlerin nasıl ele alınması gerektiğini göreceğiz.

 

Kimler katılıyor?

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı A. Nazmi Durbakayım, Concrete VC Yatırım Ortağı Adam Burstow, Borusan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur, TİM Hizmet İhracatçı Birliği, Sektör Kurulu Başkanı, Özak Global Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Accor COO Alexis Delaroff, İş Filozofu Anders Indset, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Yönetici Ortağı Cansel Turgut Yazıcı, Ekonomist Cevdet Akçay, Tarihçi, yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yazar, danışman Dr. Fatoş Karahasan, Akademetre Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil İbrahim Zeytin, JLL, Uluslararası Sermaye Grubu Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Sorumlusu Fadi Moussallı, Whitaker International Kurucu Fatima Whıtaker, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Reed MIDEM Gayrimenkul Bölüm Direktörü Filippo Rean, FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış Kurucu Ortak Ceo Füsun Phıllıpson, HAN Spaces CEO Gizem Burteçin, Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Şen, HOM Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim, Kurucu ve ULI Türkiye, İcra Kurulu Üyesi Hakan Malak, Turkmall & Mall Invest Yönetim Kurulu Başkanı Hans Otto Nagel, Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, Bilgi Üniversitesi Next Akademi Kurucu, Başkan & Akademisyen Levent Erden, Manifesto Market & reSITE Kurucu Martin Barry, DasDas Kurucu Ortak, Sanatçı Mert Fırat, EurAsia Proptech Initiative Kurucu Mete Varas, Tippin Corporation Başkan & CEO Michael D. Tıppın, FINA ve FIBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Yatırımcı & Girişimci Muzaffer Yıldırım, GYODER, Başkan Yardımcısı ve Epos Gayrimenkul A.Ş. Yönetici Ortak Neşecan Çekici, KKTC Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Panteion Üniversitesi Psikoloji Bölümü Prof. Anastassios Stalıkas, AYD, Yönetim Kurulu Başkanı, Altaş Yatırım ve Danışmalık A.Ş. Ortak Prof. Dr. Hüseyin Altaş, ReedMidem Gayrimenkul Bölümü, Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Sara Rozenfarb, Orpan Group LTD Kurucu & Baş Sanat Yönetmeni Yaron Meırı, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, Beşiktaş Kültür Merkezi CEO Zümrüt Arol Bekçe.


BENZER YAZILAR