Hz. İsa’nın evi 10 milyon dolara satılık!

Yazıyı paylaş:

NTV‘de yayınlanan habere göre, “Hazreti İsa yeryüzüne indiğinde” kalması için 1928 yılında yaptırılan Amerika Birleşik Devletleri Bronx’taki ev satılığa çıktı. Hz. İsa için yaptırılan evin satış fiyatı 10 milyon dolar olarak açıklandı.

Saunası ve jimnastik salonu da var

Evin hikâyesi de ilgi çekici… Yaşayan Mesih Düzeninin Dış Mahkemesi isimli tarikatın üyesi olan zengin mühendisin eşi tarafından yaptırılan ev, son derece kaliteli bir yapıya sahip. Evi inşa ettiren Genevieve Ludlow Griscom, evin hemen yanındaki kulübede uzun yıllar yaşarken Hz. İsa’nın gelmesini bekledi. Tarikat mensupları da İsa’nın gelişini beklerken, evin düzenli tozunu aldılar ve bakımı yaptılar. 1990 yılında tadilata giren ev, beş tuvalet, yedi yatak odası, sauna ve jimnastik salonuna kavuştu. Evdeki mermer şöminelerin benzeri Beyaz Saray’da da var.

Bayan Griscom, 90 yaşındayken 1958 yılında yaşamını yitirdi. Evi alan bir yatırımcı da bir süre sonra sattı. Ev bir süre okul olarak kullanıldı ve iyice yıprandı. Geniş bir bakımdan geçirilen ev şu an 10 milyon dolara satılıyor.

 

Kaynak: NTV 


BENZER YAZILAR