İlan aktarma danışmanların hayatını nasıl kolaylaştırıyor?

Yazıyı paylaş:

İlan aktarma işlemi gayrimenkul danışmanlarının hayatlarını kolaylaştıran avantajlı uygulamalardan sadece biri. Peki ilan aktarma nedir ve nasıl yapılır?

Zingat.com ilan aktarma özelliğinin 3 avantajı

İlan aktarma, Zingat.com’da ilan yayınlama yöntemleri arasında sık kullanılanlar arasında. Özellikle başka sitelerdeki ilanlarını Zingat.com’da da yayınlayarak, Zingat.com ile daha çok emlak satışı ve kiralaması yapmak isteyen danışmanların favori işlemleri arasında dikkat çekiyor.

İşte Zingat.com ilan aktarma özelliğinin faydaları ve ilan aktarmanın öne çıkan 3 avantajı…

 

1) Zamandan kazandırır

Gayrimenkul danışmanları için zaman yönetimini doğru yapmak önemlidir. Gün boyunca portföy için yeni gayrimenkul araştırmak, ilan fotoğrafları, müşteri randevuları, ev gösterimleri, ilan girişleri, telefon görüşmeleri vs. diye devam eden onca koşuşturma arasında danışmanlarının en çok ihtiyacı olan şey, biraz daha ZAMAN!

Zingat.com ilan aktarma özelliği ile gayrimenkul danışmanları zamanlarını daha iyi kullanabiliyor ve enerjilerini daha verimli kullanabiliyor.

 

2) Sadece tek tıkla yapılır

İlan aktarma işlemini yapmak çok basittir. Sadece tek tık hareketiyle ilanlarınızı Zingat.com’a kolayca aktarabilirsiniz. Zingat.com’a nasıl tek tıkla kolayca aktarabileceğinize göz atalım.

• Başka sitedeki ilanınızın linkini kopyalayın.

• Zingat.com’daki “ilan verme” sayfasına giriş yapın.

• Kopyaladığınız linki, “ilan verme” sayfasında bulunan “hemen aktar” bölümüne yapıştırın.

• Birkaç saniye içerisinde ilanın tüm bilgilerin Zingat.com’a aktarıldığını görebilirsiniz.

• Tek yapmanız gereken ilan fotoğraflarını yüklemek. Ardından ilanınız yayınlanmaya hazır!

 

3) Cepten hemen ve her yerde ilan aktarılır

İlan aktarma işlemini istediğiniz an, dilediğiniz yerde yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan akıllı telefon!
ZingatPRO uygulamasıyla cep telefonunuzdan da diğer sitelerdeki ilanlarınızı Zingat.com’a aktarabilirsiniz.

 

Emlak satışında ZingatPRO kullanmanın 4 avantajı!

 

ZingatPRO ile ilan aktarmanın 2 kolay yolu

ZingatPRO üzerinden ilan aktarmanın iki farklı ve kolay yolu var:

• Başka sitedeki ilan adresini kopyalayın. ZingatPRO giriş ekranından önce “ilan ver” ikonunu, sonra “diğer sitelerden ilan aktar” seçeneğini tıklayın.

Sayfada açılan adres alanına, aktarım yapmak istediğiniz ilan linkini kopyalayın ve “ilan aktar” butonunu tıklayın.
Aktarım yapmak istediğiniz ilanın bilgileri saniyeler içerisinde hazır hale gelecek. Sıra son adımda: “Fotoğraf ekle” butonuna tıklayarak ilgili ilanın fotoğraflarını ekleyin ve ilanı ZingatPRO’dan yayınlayın. İşte bu kadar kolay!

• İkincisi yöntem de çok pratik. Yapmanız gereken “paylaş” butonuyla ilan aktarmak.

o Bir Android cihazınız varsa, aktarmak istediğiniz ilanı ister tarayıcı üzerindeki isterseniz de mobil uygulamadaki paylaş butonundan ZingatPRO uygulamasını seçerek aktarabilirsiniz.

o iOS cihazlarda ise yapmanız gereken, “paylaş” butonuna bastıktan sonra kopyala seçeneğini seçmek. Ardından ZingatPRO’da “diğer sitelerden ilan aktar” butonuna tıkladığınızda, ilgili linkin adres alanına geldiğini göreceksiniz. Son adımda fotoğrafları da ekledikten sonra, ilanınız yayınlanmaya hazır!

 

İlan aktarma ile ilgili detaylı bilgi için “İlan Aktarma İşimi Nasıl Kolaylaştırır?” videosunu da izleyebilirsiniz. Başlığı ya da linki tıklayabilirsiniz.

 

Daha etkili emlak ilanı için 7 taktik!

 


BENZER YAZILAR